Minprest a câştigat Cupa „Dolce Vita”

Minprest Rovinari a câştigat cea de-a patra ediție a Cupei „Dolce Vita”, desfăşurată în complexul din Parcul Central al Târgu-Jiului. Competiția, începută pe 7 februarie, și-a desemnat, în weekend, câștigătoarea.
Minprest Rovinari a învins, în finală, formaţia Peppy Târgu-Jiu, cu scorul de 2-0. Zece echipe au participat în acest an la Cupa „Dolce Vita”. Deţinătoarea trofeului va participa, în iunie, la turneul final ce se va desfășura la Piatra Neamț.
Sâmbătă, va fi reluat Campionatul „Dolce Vita”, cu primele meciuri ale returului.
Campionat Dolce Vita. Descopera fotbalul pe teren sintetic! Vino si joaca FOTBAL la Complexul Dolce Vita! Puteti juca fotbal ziua sau noaptea, vara sau iarna, primavara sau toamna, pe soare, pe ploaie sau ninsoare pentru ca terenul nostru de fotbal sintetic este acoperit si va protejeaza de vremea urata. Situat in cadrul Complexului Dolce Vita, beneficiaza de un restaurant cu terasa amplasat pe marginea piscinei, ceea ce iti da posibilitatea sa te relaxezi dupa o partida de fotbal, iar in zilele toride sa te relaxezi cu o baie in piscina. Gazonul de pe teren este unul de calitate superioara, schimbat periodic cand acesta se degradeaza ca sa beneficiati de o experienta cat mai placuta, fiind deasemenea si omologat pentru desfasurarea de diverse competii sportive. Va invitam sa veniti la terenul nostru de fotbal sintetic pentru a va convinge ca este o alternativa perfecta de a face miscare si de a petrece timpul liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *