Bogdan Sanda a castigat turneul de FIFA 20 pe PS 4

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj se menține activă în această perioadă în care campionatele regulate de minifotbal sunt întrerupte. Săptămâna trecută, în colaborare cu Complexul Dolce Vita, ACS Minifotbal Gorj a organizat un turneu de fotbal virtual, de FIFA 20 pe Playstation 4.

32 de jucători s-au înscris la start, cu denumirile echipelor înscrise în cele două campionate majore de minifotbal din Complexul Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2. Faza grupelor și primele faze eliminatorii s-au jucat în mediul online, fiecare de acasă. Semifinalele și cele două finale au avut loc sâmbătă, în Complexul Dolce Vita din Parcul Central.

Primăria Bălești a ieșit cea mai câștigată din această competiție, ambii jucători care au ajuns în finală având echipă cu denumirea de Bălești! Ne-am amintit acum de Cupa Porcului din anul 2014, disputată la minifotbal între Internațional Bălești și Internațional Bălești 2.

Finala nu a avut istoric. Primăria Bălești, reprezentată de George Urse, a deschis scorul, dar Primăria Bălești 2, cu Bogdan Sanda la controlul joystick-ului, a marcat de 7 ori și a câștigat fără emoții.

Finala mică a fost adjudecată de Dream Team Tg-Jiu, multipla campioană a Gorjului la minifotbal în ultimii ani, reprezentată la acest turneu de Bogdan Dănăricu, cunoscutul fotbalist al echipei Pandurii Târgu Jiu. Pe locul 4 s-a clasat Daniel Rădulescu, reprezentant al echipei Star Team 2.

Meciurile din semifinale și finale au fost transmise LIVE pe pagina de Facebook a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu. Celelalte jocuri au putut fi urmărite, pe parcursul competiției, pe Youtube.

Rezultate semifinale

Dream Team Tg-Jiu – Primăria Bălești 3-5

Primăria Bălești 2 – Star Team 2 5-3

Finala mică: Dream Team Tg-Jiu – Star Team 2 5-2

Finala: Primăria Bălești – Primăria Bălești 2 1-7

La festivitatea de premiere a participat președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, reprezentantul Complexului Dolce Vita, Daniel Buleac, dar și Horațiu Guță, reprezentant Anasport. Primii 2 clasați, Bogdan Sanda și George Urse, au primit echipament sportiv din partea Anasport, în timp ce jucătorii clasați pe locurile 3 și 4, Bogdan Dănăricu și Daniel Rădulescu, au primit echipament sportiv din partea ACS Minifotbal Gorj.

Listă premiere:

Locul 1 – Bogdan Sanda (Primăria Bălești 2): Cupă, echipament sportiv de la Anasport, un tricou Dolce Vita, voucher de intrare la piscina Dolce Vita Summer Fun valabil o lună de zile și 2 mingi

Locul 2 – George Urse (Primăria Bălești): Echipament sportiv de la Anasport, un tricou Dolce Vita, voucher de intrare la piscina Dolce Vita Summer Fun valabil o lună de zile și 2 mingi

Locul 3 – Bogdan Dănăricu (Dream Team): Echipament sportiv de la ACS Minifotbal Gorj, un tricou Dolce Vita și 2 mingi

Locul 4 – Daniel Rădulescu (Star Team 2): Echipament sportiv de la ACS Minifotbal Gorj, un tricou Dolce Vita și o minge

Comentariile sunt închise.