Comunicat oficial | 1 iunie

În prezent, nicio măsură de relaxare, comunicată de autoritățile competente, nu permite practicarea minifotbalului, atât în cazul competițiilor oficiale, cât și în cazul pozițiilor regulate ale clienților noștri.

Conform informațiilor oficiale pe care noi le-am obținut, cel mai probabil, odată cu următoarele măsuri de relaxare, care noi sperăm să intre în vigoare începând cu data de 15 iunie, se vor putea relua și activitățile bazelor sportive (minifotbal amical și competiții sportive oficiale).

Referitor la competițiile sportive oficiale, menționăm faptul că acestea vor putea fi reactivate doar după ce Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România va permite acest lucru, printr-o hotărâre care va include și condițiile de siguranță în care se vor desfășura aceste competiții.

Cu toții suntem nerăbdători să reîncepem mișcarea, să ne reactivăm prin minifotbal, după o perioadă atât de dificilă, pentru noi toți. Suntem convinși că acest lucru se va întâmpla foarte curând și privim cu optimism și nerăbdare spre data de 15 iunie.

Comunicatul postat aici este rezumatul unor discuții cu reprezentanți ai instituțiilor implicate în gestionarea situației actuale din țară: Ministerul Tineretului și Sportului, Prefectura Gorj, Poliția Română, Poliția Locală Târgu Jiu, Direcția de Sănătate Publică Gorj și Federația de Minifotbal din România.

Comentariile sunt închise.