Cosmin Iosu in Gorjeanul: „Facem eforturi sa ducem sezonul la capat”

Președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, a stat de vorbă cu jurnalistul Cătălin Pasăre, de la Cotidianul Gorjeanul, despre posibilitatea reluării competițiilor de minifotbal din Complexul Dolce Vita, după relaxarea măsurilor cauzate de pandemia de Covid-19.

„E clar că toată lumea își dorește să facă mișcare. Noi, ca organizatori, ne dorim să continuăm competițiile. Să sperăm că se va permite și organizarea de activități sportive (n.r. după 15 mai) pentru că noi ne-am depus și candidatura de a organiza Campionatul Regional Sud-Vest.

În ceea ce privește competițiile locale, ne-am făcut planuri și ne putem încadra să terminăm sezonul, să jucăm meciurile restante. Noi vrem să terminăm toate competițiile, 100%: Liga 1, Liga 2, Cupa Old Boys sau Cupa Liceelor.”

Cosmin Iosu a menționat interesul manifestat de către delegații echipelor implicate în competiții, în ceea ce privește data de reluare a acestora.

„Toată lumea este nerăbdătoare să înceapă. Starea de urgență și statul în casă produc o stare de nervozitate și de nerăbdare. Practicanții de minifotbal își doresc să revină pe teren, să își revadă colegii și adversarii. Am primit nenumărate semnale legate de când și cum începem sau cum va arăta ultima parte a sezonului. Îi asigurăm pe toți că facem eforturi să ducem competițiile la capăt. Îi rugăm să fie răbdători pentru că, acum, cel mai important este să avem grijă de sănătatea noastră.”

Comentariile sunt închise.