Comunicat oficial | Liga 1 si Liga 2, suspendate pana la 23 martie!

Comisia de Organizare a Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj ia act de decizia Comitetului Executiv al Federației de Minifotbal din România, întrunit în această seară, 12 martie, privind suspendarea tuturor competițiilor oficiale organizate sub egida FMR.

Astfel, toate meciurile programate în Liga 1 și Liga 2, se suspendă până la data de 23 martie. În funcție de evoluția lucrurilor până la data respectivă, decizia de suspendare ar putea fi prelungită sau nu.

Decizia FMR, pe care noi o punem în aplicare cu efect imediat, are scopul de a preveni răspândirea virusului COVID-19 și este în conformitate cu deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

ACS Minifotbal Gorj pune pe primul plan sănătatea jucătorilor, delegaților și tuturor celor care fac parte din familia minifotbalui gorjean. Suntem cu toții datori să punem în aplicare măsurile comunicate de autoritățile naționale, în speranța că situația va reveni la normal, în cel mai scurt timp posibil.

Comentariile sunt închise.