Dream Team invinge in derby-ul cu ACS Victoria

Dream Team Târgu Jiu s-a impus în primul derby din Play-off în Liga 1 la minifotbal. Campioana ultimelor sezoane din Complexul Dolce Vita a câștigat cu scorul de 5-3 în fața rivalilor de la ACS Victoria Tg-Jiu și are 4 puncte avans la vârful clasamentului.

Primul meci tare din faza de play-off a Ligii 1 Dolce Vita, la minifotbal, s-a jucat sâmbătă seara în Complexul Dolce Vita. Separate de numai un punct în clasament, Dream Team și ACS Victoria au dat totul pentru cele 3 puncte, extrem de importante.

ACS Victoria a deschis scorul chiar în minutul 1 prin Șitoianu, dar Dream Team a egalat înainte de pauză, prin eurogolul lui Mărgărit. Repriza a doua le-a aparținut campionilor, care au mai punctat de 4 ori, față de cele numai 2 reușite ale celor de la Victoria.

ACS Victoria Tg-Jiu – Dream Team Tg-Jiu 3-5

Goluri: Horia Sitoianu (min. 1), Cristian Stegaru (min. 32) si Luis Scurtu (min. 37) / Daniel Margarit (min. 19 si 29), Robert Gosa (min. 22), Cristian Barbu (min. 36) si Ion Canavoiu (min. 40)

Victoria: Remus Lilea si Constantin Bistreanu (portari) – Claudiu Dumitru, Alexandru Bocseru, Catalin Somanescu, Cristian Stegaru, Razvan Vulpe, Horia Sitoianu, Luis Scurtu si Marian Jianu

Staff: Claudiu Jianu

Dream: Dragos Nicolae si Dragos Milici (portari) – Cristian Barbu, Ion Canavoiu, Stefan Doldur, Radu Daianu, Mihai Schiopu, Robert Gosa, Daniel Margarit, Alin Tilivea si Cristian Negrea

Staff: Bogdan Chiriac si Stefan Doldur

 

Dream Team a profitat și de remiza celorlalți rivali, Peppy Dolce Vita, care nu au putut trece de Wektra Team. În cel de-al treilea joc al etapei din play-off, Bîlteni s-a impus în fața celor de la Țicleni.

Rezultate, Etapa 2 Play-off, Liga 1  Dolce Vita

ACS Victoria Tg-Jiu – Dream Team Tg-Jiu 3-5

Wektra Team – Peppy Dolce Vita 0-0

Primăria Țicleni – Primăria Bîlteni 4-7

Comentariile sunt închise.