Campionatul Regional Sud-Vest va avea loc la Targu Jiu intre 5 si 7 iunie


O veste foarte bună pentru iubitorii minifotbalului din Gorj a venit în acest weekend, de la Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, care a avut loc la Cluj Napoca. Reprezentată de Cosmin Iosu și David Constantinescu, ACS Minifotbal Gorj a primit onoarea de a organiza, la Târgu Jiu, Campionatul Regional Sud-Vest. Acesta va avea loc în perioada 5-7 iunie, competiție la care vor participa cele mai bune 20 sau chiar 24 de echipe din regiune.

Primele 3 echipe clasate din Liga 1 Dolce Vita vor putea participa la acest Regional, un puternic turneu de calificare pentru Campionatul Național de Minifotbal, care în acest an, va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 9-11 iulie. Locul 4 din Liga 1 Dolce Vita va primi licența de participare la Cupa României, a doua competiție internă FMR ca importanță și care va avea loc la Sibiu, în perioada 3-5 iulie.

Orașul Târgu Jiu a mai organizat Campionatul Regional Sud-Vest și în anul 2016, competiție care s-a bucurat de un real succes printre echipele participante.

Comentariile sunt închise.