Liga 1: Remiza in derby, intre Dream Team si ACS Victoria


Dream Team și ACS Victoria au remizat în derby-ul etapei a 13-a din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Dream Team păstrează un punct avans de rivalii de la ACS Victoria, care au fost egalați la puncte de Peppy Dolce Vita.

În penultima etapă a sezonului regulat, Liga 1 Dolce Vita a programat derby-ul dintre campioana Dream Team și rivala la titlu, ACS Victoria. Meciul a stat sub semnul echilibrului, golul lui Ștefan Doldur fiind anulat de reușita lui Luis Scurtu.

Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu Jiu 1-1
Goluri: Ștefan Doldur (min. 29) / Luis Scurtu (min. 32)
Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Milici (portari) – Cristian Barbu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Robert Goșa, Cristian Negrea, Ion Al-Ioani, Mihai Șchiopu și Alin Țilivea
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur
Victoria: Remus Lilea (portar) – Daniel Bălașa, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu, Vasile Stegaru, Luis Scurtu și Claudiu Dumitru
Staff: Claudiu Jianu

Peppy Dolce Vita a egalat la puncte ACS Victoria în clasament, în urma succesului clar cu Primăria Bîlteni, în timp ce Wektra Team s-a asigurat că va lupta până în ultima etapă pentru locul 4, ca urmare a victoriei cu Primăria Rovinari.

Rezultate, Etapa 13, Liga 1 Dolce Vita

Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu Jiu 1-1
Peppy Dolce Vita – Primăria Bîlteni 12-3
Wektra Team – Primăria Rovinari 1-0
Primăria Țicleni – Primăria Turburea 5-0

În ultima etapă a sezonului regulat, Dream Team va juca cu Primăria Țicleni, ACS Victoria cu Wektra Team, iar Peppy Dolce Vita cu Primăria Rovinari.

Comentariile sunt închise.