All Stars Dolce Vita termina la egalitate amicalul cu Pandurii Targu Jiu


All Stars Dolce Vita, selecționata jucătorilor care evoluează la minifotbal în Complexul Dolce Vita, a reușit să remizeze, miercuri, într-un joc amical, contra divizionarei secunde și echipe fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu. Pandurii a deschis scorul în prima repriză prin Cornicioiu, iar Dolce Vita a egalat în repriza secundă prin Șitoianu.

Meciul, la care au asistat numeroși susținători ai fotbalului și minifotbalului gorjean, a avut loc pe terenul sintetic, din cadrul Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Provocarea acestui meci amical a venit din partea celor de la ACS Minifotbal Gorj, organizatoarea competițiilor de minifotbal gorjene de sub egida Federației de Minifotbal din România.

Pandurii, aflată în cantonament pentru returul sezonului din Liga 2, a început mai bine jocul și a deschis scorul, în minutul 15 prin Albert Cornicioiu. Acesta a prins un șut centrare, care l-a surprins pe portarul Remus Lilea și, cu ajutorul vântului, mingea s-a dus în poartă.

Băieții de la minifotbal, cu experiență pe terenul mare datorită faptului că evoluează pentru echipe din Liga 4 Gorj sau Liga 3, nu s-au lăsat intimidați și au echilibrat jocul rapid. Negrea și Șitoianu au ratat două ocazii bune de a egala până la pauză.

Repriza a doua a fost una a contrelor, ambele echipe căutând golul. All Stars Dolce Vita a reușit egalarea în minutul 57 prin Horia Șitoianu, care a concretizat, din fața porții, centrarea lui Mihai Șchiopu.

Alexandru Avrămescu, fost jucător la Pandurii, actualmente în Liga 3, la Gilortul Tg-Cărbunești, putea aduce victoria pentru „minifotbaliști” în minutul 75, dar șutul său a întâlnit bara transversală. Pandurii puteau și ei obține victoria, dar au irosit o șansă imensă în finalul jocului.

S-a terminat 1-1, un antrenament bun pentru Pandurii și un rezultat onorabil pentru echipa de la Dolce Vita, care a evoluat pentru prima oară într-o asemenea formulă pe teren mare.

Partida a fost transmisă în direct de postul local, Accent TV, aceasta putând fi vizionată și pe Facebook.

Pandurii Târgu Jiu – All Stars Dolce Vita 1-1 (pauză: 1-0)
Goluri: Albert Cornicioiu (min. 15) / Horia Șitoianu (min. 57)
Pandurii rep.I: Opriţa – Dănescu, Cotolan, Emmanuel Okeke, Zlataric, Cornicioiu, Gheorghe, Trancă, Korede Adedoyin, Bodea, Patrick Popescu.
Pandurii rep.II: Krupenschi – Cuţitoiu, Catrici, Okeke (min. 60 Ludovic Erhard), Zlataric, Tănăsoiu, Ştefan, Kazuki Takahashi, Pirciu, Dinu-Ivănescu, Steven Goma.
All Stars Dolce Vita: Remus Lilea (portar) – Mihai Şchiopu, Bogdan Dolcescu, Radu Dăianu, Daniel Miroiu – Alexandru Avrămescu, Cristian Barbu, Cristian Stegaru – Horia Şitoianu, Cristian Negrea, Luis Scurtu.
După pauză au intrat: Mădălin Muraru (portar), Daniel Cojocaru, Lucian Marina și Răzvan Vespe.
Arbitri: Daniel Popescu – Alin Trocan și Ionuț Ionescu

Comentariile sunt închise.