Super meci amical intre Pandurii Targu Jiu si All Stars Dolce Vita!


Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj și Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu au ajuns la un acord privind disputarea unui meci amical de fotbal între echipa fanion a orașului, care evoluează în Liga 2 și o selecționată formată din cei mai buni jucători de minifotbal din Complexul Dolce Vita. Meciul va avea loc miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 15:00, pe unul dintre terenurile de la Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

La inițiativa conducerii ACS Minifotbal Gorj, reprezentanții CS Pandurii Târgu Jiu au fost de acord cu ideea unui meci de pregătire, de fotbal, între echipa de Liga 2 Fotbal și selecționata Ligii 1 locale de Minifotbal de la Dolce Vita. Lotul echipei de minifotbal va fi compus, în mare parte, din jucători de la cele mai bune 3 echipe din campionatul local, Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita.

Chiar dacă vorbim de o selecționată a jucătorilor din campionatul local de minifotbal, aceștia sunt cu toții jucători experimentați pe teren mare, o parte dintre ei evoluând pentru echipele de top din Liga 4 județeană, unii fiind chiar componenți ai echipei de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești. Cei care nu intră în aceste două categorii, sunt jucători retrași din fotbalul pe teren mare și care continuă să evolueze la minifotbal în Complexul Dolce Vita.

Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este în plin sezon, echipele luptându-se pentru titlul de campioană, cucerit în ultimii ani numai de Dream Team. Cele mai bune echipe se vor califica în vară la Campionatul Regional Sud-Vest, organizat de Federația de Minifotbal din România.

Se fac toate eforturile pentru ca meciul amical de miercuri, de la ora 15:00, să fie transmis în direct, fie pe un post de televiziune locală, fie pe pagina de Facebook: „Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu”, acolo unde sunt transmise toate meciurile de minifotbal din Liga 1 și Liga 2.

Minifotbalul gorjean a progresat enorm în ultimele sezoane, Dream Team obținând locul 4 la Campionatul Național din urmă cu 2 ani de la Alba Iulia, iar Peppy Dolce Vita reușind să obțină titlul de campioană națională, la categoria old boys, la turneul din vara anului trecut, de la Drobeta Turnu Severin. Peppy Dolce Vita a participat apoi la Liga Campionilor Old Boys, la Rimini, în Italia, acolo unde s-a clasat între primele 8 echipe din Europa.

Comentariile sunt închise.