Peppy Dolce Vita si Dream Team remizeaza in meci direct, ACS Victoria profita


Remiză în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Peppy Dolce Vita a revenit de la 0-2 și a terminat la egalitate cu Dream Team. De remiza celor două rivale a profitat ACS Victoria care s-a impus în meciul cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat pe primul loc în clasament.

Duminică seara, în Complexul Dolce Vita, s-a jucat eternul derby la minifotbal, între Peppy Dolce Vita și Dream Team.

Campioana Dream Team, învingătoare în tur cu 3-0, a început și de această dată bine jocul și a deschis scorul în minutul 6. Golul doi din minutul 25 părea să fi dus punctele în tabăra liderului, dar Peppy a revenit prin reușitele din minutele 26 și 32, reușind să obțină un punct.

De remiza celor două rivale, a profitat ACS Victoria Tg-Jiu, care s-a impus la limită cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat, solitar, pe primul loc în clasament.

Primăria Bîlteni și Wektra Team au oferit un meci spectaculos, terminat la egalitate, meci cu conotații în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în Play-off.

Rezultate, Etapa 9, Liga 1 Dolce Vita

Peppy Dolce Vita – Dream Team Tg-Jiu 2-2
Primăria Țicleni – ACS Victoria Tg-Jiu 0-1
Primăria Bîlteni – Wektra Team 3-3
Primăria Turburea – Primăria Rovinari 0-5

Peppy Dolce Vita – Dream Team Tg-Jiu 2-2
Goluri: Constantin Lupu (min. 26) și Alexandru Avrămescu (min. 32) / Alexandru Ștefan (min. 6) și Cristian Barbu (min. 25)
Peppy: Cristian Vochițu și Cosmin Popescu (portari) – Cătălin Bucă, Florin Popete, Ionuț Gruia, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Robert Roibu, Aurel Amzucu, Dragoș Fugaru, Cătălin Trofin și Romeo Rădoi
Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică
Dream: Dragoș Milici (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Ionuț Tătaru, Alin Țilivea, Daniel Mărgărit, Mihai Șchiopu, Robert Goșa și Mario Găman
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur

Comentariile sunt închise.