Meci amical intre Peppy Dolce Vita Old Boys si Super Club AS Timisoara


Joi, 19 decembrie, de la ora 18:00, are loc un super meci de pregătire în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. Se vor întâlni Peppy Dolce Vita Old Boys, campioana națională din acest an și Super Club AS Timisoara, campioana Europei din urmă cu doi ani.

Cele două echipa s-au întâlnit în vară la Campionatul Național de Old Boys de la Drobeta Turnu Severin (echipa din Timisoara avand alta denumire atunci), în faza sferturilor de finală, câștig de cauză având echipa din Târgu Jiu, care avea să meargă până la capăt și să câștige primul trofeu național pentru minifotbalul gorjean.

Peppy Dolce Vita Old Boys și Super Club AS Timisoara au participat apoi, în luna septembrie, la Liga Campionilor Old Boys, la Rimini din Italia, acolo unde ambele au fost eliminate în faza sferturilor de finală. Peppy Dolce Vita a fost învinsă de echipa din Slovenia, Meteorplast, finalista Ligii Campionilor din 2017, în timp ce Super Club AS Timisoara a pierdut în fața celor de la Mary Tour Magic Iași.

În luna iulie, la Severin, Super Club AS Timisoara pleca cu prima șansă în duelul direct, datorită experienței mai mari în competițiile naționale și internaționale, fiind câștigătoarea primei ediții a Ligii Campionilor la Old Boys, în 2017, la Terme Catez, în Slovenia. Peppy Dolce Vita, echipa lui Daniel Buleac și Petrișor Gurică, a făcut atunci însă un meci aproape perfect și nu le-a dat bănățenilor nicio șansă la calificare. Gorjenii s-au impus în final cu scorul de 4-2, Romeo Rădoi și Ion Cănăvoiu reușind atunci câte o dublă.

Acum, cei de la Timișoara vor revanșa și au venit cu ideea acestui joc amical, pregătitor pentru competițiile naționale de anul viitor. În luna februarie va avea loc manșa retur, la Timișoara.

Astfel, joi, cu începere de la ora 18:00, iubitorii minifotbalului sunt așteptați în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu, pentru a asista la un meci de înaltă calitate.

Partida va putea fi urmărită și live în mediul online, pe pagina de Facebook: „Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu”.

După meci, de la ora 19:00, componenții celor două echipe vor rămâne în Complexul Dolce Vita pentru o petrecere cu muzică și multă voie bună.

Comentariile sunt închise.