Se cunosc cele patru semifinaliste din Cupa Porcului Amatori


În competiția rezervată amatorilor s-au jucat ultimele meciuri din faza grupelor dar și partidele din sferturile de finală.

În sferturi au avut loc meciuri interesante, cu rezultate greu de prevăzut. Primăria Telești a trecut la limită de Star Team, FC Primăria Albeni a învins, tot la limită, pe Green Team, în timp ce Pro Răzvy Team s-a impus, pe final de meci, în duelul cu Primăria Motru.

Cel mai spectaculos meci a fost însă cel dintre ACS Victoria 2 Tg-Jiu, câștigătoarea Cupei „Împreună suntem minifotbal” din vară și CSV Dragon. ACS Victoria 2 câștigase toate meciurile din Cupa Porcului Amatori din grupe și a început perfect și duelul cu „dragonii”.

În minutul 11, ACS Victoria 2 conducea cu 3-0, iar puțini mai credeau într-o revenire a celor de la CSV Dragon. Aceștia din urmă au marcat însă de 3 ori în 10 minute și au împins deznodământul sfertului de finală la loviturile de la 7 metri. CSV Dragon s-a impus la penalti-uri și s-a calificat astfel în semifinale.

ACS Victoria 2 Târgu Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după lovituri 7 metri)
Goluri: Daniel Cojocaru (min. 7, 8 și 11) / Lucian Marina (min. 26), Viorel Petrescu (min. 33) și Ion Dobîrceanu (min. 36)
ACS Victoria 2: Florin Munteanu (portar) – Ciprian Dudău, Mihai Dinuțoiu, Dragoș Stănescu, Laurențiu Roibu, Alexandru Tărău, Albert Bilan, Daniel Cojocaru, Gabriel Munteanu și Bogdan Horhoianu
Staff: Bogdan Horhoianu
Dragon: George Urse și Radu Mereșescu (portari) – Ion Dobîrceanu, Cătălin Beuran, Lucian Marina, Alexandru Mihai, Viorel Petrescu, Adrian Ungureanu, Alexandru Badea și Raul Bărbăcioru
Staff: Viorel Petrescu

Rezultate, Sferturi de finală, Cupa Porcului Amatori

ACS Victoria 2 Târgu Jiu – CSV Dragon 3-3 (5-6 după 7 metri)
Star Team – Primăria Telești 1-2
FC Primăria Albeni – Green Team 2-1
Pro Răzvy Team – Primăria Motru 4-2

Rezultate, Etapa 3, Faza Grupelor

Grupa A

CSV Dragon – ACS Tismana 5-2
Star Team – Digi Team 4-3

Grupa B

Primăria Telești – Young Boys 14-3
ACS Victoria 2 Tg-Jiu – SEBN Tg-Jiu 7-2

Grupa C

FC Primăria Albeni – Primăria Motru 2-1

Grupa D

Green Team – Pro Răzvy Team 2-2 (2-4 după lovituri 7 metri)

Comentariile sunt închise.