Surprize in Campionatul Judetean, avantaj pentru Dream Team


Campionatele de minifotbal din Complexul Dolce Vita au revenit la treabă după o pauză de Paște. A fost o etapă a surprizelor în Campionatul Județean, etapă de pe urma căreia de câștigat a avut liderul Dream Team.

Pasionații de minifotbal au revenit pe teren după sărbătoarea Paștelui. Bunătățile de sărbători trebuie date jos prin mișcare așa că jucătorii s-au pus pe alergare. În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita a fost o rundă a surprizelor. ISU Gorj, echipă aflată la egalitate de puncte cu liderul Dream Team înaintea rundei, a fost egalată în ultimul minut în duelul cu Karma Târgu Jiu și nu a bifat decât un punct.

Locul 3, Profi Târgu Jiu, a condus cu 5-2 în meciul cu Mica Frăție dar o lipsă de concentrare coroborată cu o răbufnire de orgoliu a celor de la Mica Frăție a făcut ca scorul să devină rapid 5-6. Profi a egalat dar ultimul cuvânt a fost tot al finalistei Cupei Dolce Vita care s-a impus cu 7-6. Profi și-a păstrat locul 3 pentru că și Peppy Dolce Vita s-a încurcat. Lipsită de aportul mai multor jucători cheie, Peppy Dolce Vita a făcut un meci slab și a fost surclasată de Minprest Rovinari, scor 7-1 !

Lupta pentru locul 6, ultimul care duce în faza de play-off rămâne una extrem de interesantă și echilibrată. Egalul surpriză cu ISU Gorj nu-i ajută foarte mult pe cei de la Karma care au pierdut locul 6 și au coborât chiar pe 8. Și asta pentru că atât Provincialii cât și Mica Frăție au câștigat meciurile din etapa 21 și au acum, ambele, cu un punct mai mult decât Karma. Din calculele play-off-ului a ieșit Real Târgu Jiu care a pierdut duelul cu Farmacia Victoria. Astfel, în ultima etapă a sezonului regular, se vor lupta pentru locul 6, echipele Provincialii, Mica Frăție și Karma Târgu Jiu. Provincialii are prima șansă deoarece are același număr de puncte ca și Mica Frăție dar cu avantajul rezultatelor directe.

Marea câștigătoare a rundei este Dream Team. Liderul a câștigat fără emoții duelul cu Primăria Rovinari și are acum 2 puncte avans de ISU Gorj și, foarte important, 11 puncte avans de Profi Târgu Jiu. Nu numai titlul de campioană este în joc, ci și participarea la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova acolo unde se vor califica doar primele două clasate din campionat.

Rezultate, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, etapa 21

Dream Team Târgu Jiu 8 – 0 Primăria Rovinari
Primăria Bîlteni 0 – 3 Provincialii
Profi Târgu Jiu 6 – 7 Mica Frăție
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu 1 – 7 Minprest Rovinari
Karma Târgu Jiu 5 – 5 ISU Gorj
Real Târgu Jiu 11 – 15 Farmacia Victoria

Comentariile sunt închise.