Primaria Turceni urca pe locul 2 dupa victoria cu Turburea. Telesti isi mentine locul 6 in fata celor de la Balanesti


La lucru au revenit și jucătorii din Campionatul Primăriilor din Gorj. În timp ce Primăria Târgu Cărbunești are un avans imens la vârful clasamentului, de 15 puncte, lupta pentru locul 2 pare una fascinantă. Patru echipe sunt despărțite în clasament de numai 2 puncte, oricare dintre ele având șanse la o medalie.
Runda 21 a programat și un derby, între Primăriile din Turburea și Turceni. Meciul a fost unul foarte disputat, decis în ultimele 5 minute în favoarea celor de la Turceni care au și urcat astfel pe locul 2. Pe poziția a 3-a a urcat Primăria Motru în timp ce Primăria Fărcășești e pe locul 5 după remiza cu Primăria Albeni.

Lupta pentru ultimul loc de play-off rămâne una aprinsă între echipele din Telești, campioana sezonului inaugural, și Bălănești. După victoriile din etapa 21, cele două vor pleca la egalitate de puncte înaintea ultimei etape din sezonul regular. Avantajul rezultatelor directe este pentru echipa din Telești așa că cei de la Bălănești așteaptă un pas greșit al acestora pentru a merge în play-off. În calcule mai intră și echipa din Albeni care are nevoie însă ca atât Telești și Bălănești să piardă și, în plus, de o victorie în meciul cu Stănești pentru a se califica.

Rezultate, etapa 21, Campionatul Primăriilor din Gorj

Primăria Bumbești Jiu 0 – 3 Primăria Bălănești
Primăria Cîlnic 0 – 3 Primăria Motru
Primăria Turburea 3 – 5 Primăria Turceni
Primăria Stănești 0 – 3 Primăria Târgu Cărbunești
Primăria Drăguțești 6 – 10 Primăria Telești
Primăria Fărcășești 6 – 6 Primăria Albeni

Comentariile sunt închise.