Dream Team isi apara trofeul „Cupa Porcului” dupa o noua finala cu Stiinta Celei !

16. Cupa Porcului - Dream Team
S-a încheiat Cupa Porcului, tradiționala competiție de minifotbal de final de an. Dream Team a reușit să-și apere trofeul câștigat anul trecut după o nouă finală cu Știința Celei. Roberto Mălăele a fost invitatul de seamă la festivitatea de premiere.

În Cupa Porcului, ediția a VIII-a, rezervată, în principal, echipelor participante în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, s-au înregistrat următoarele rezultate în sferturi și semifinale.

Sferturi de finală:
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Primăria Bîlteni 3-2
Dream Team Târgu Jiu – Economiștii 7-1
Știința Celei – Real Târgu Jiu 8-2
Karma Târgu Jiu – Farmacia Victoria 3-5 (2-2) după executarea loviturilor de la 7 metri

Semifinale:
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Știința Celei 1-4
Dream Team Târgu Jiu – Farmacia Victoria 9-3

Astfel, duminică am asistat la reeditarea finalei de anul trecut, între echipele Știința Celei și Dream Team. Dacă anul trecut, campionii de la Dream Team s-au impus greu, cu scorul de 1-0, acum au pornit deciși să tranșeze repede soarta învingătoarei. Golgheterul campionatului, Ion Cănăvoiu, a marcat chiar în minutul 2, dar la pauză s-a intrat la egalitate după reușita lui Dumbra din minutul 17. Campionii au punctat la fel de repede și în repriza a doua prin cel mai bun jucător al lor, Bogdan Dănăricu. Momentul cheie s-a petrecut cu 8 minute înainte de final. Știința Celei a primit penalti după un duel între Gavrilescu și Preoteasa dar Nicolae Pîrvulescu a trimis mingea peste poartă. Imediat, Dănăricu a marcat pentru 3-1 și soarta partidei a fost tranșată.

De altfel, finala a adus pe teren câțiva jucători cu nume în Gorj, pe lângă Dănăricu și Pîrvulescu de la Pandurii Târgu Jiu, mai fiind prezenți Dragoș Săulescu, Andrei Dragu sau Ionuț Tătaru.

Finala:

F.C. Știința Celei 2011 – Dream Team Târgu Jiu 1-3

Festivitatea de premiere s-a bucurat și de prezența celui mai tânăr debutant din istoria fotbalului românesc, Roberto Mălăele. Acesta a evoluat pentru echipa lui Hagi, FC Viitorul, în meciul de Cupă de la Reșița și a doborât astfel recordul lui Nicolae Dobrin. Roberto a jucat pentru FC Viitorul la 14 ani și jumătate. Fiul fostului fotbalist cunoscut al Gorjului, Lucian Mălăele, a fost premiat de ACS Minifotbal Gorj cu un trofeu și o diplomă pentru „Speranța fotbalului gorjean”, acordate de managerul Complexului Dolce Vita, Daniel Buleac. Roberto Mălăele a fost cel care a premiat „Jucătorul Turneului”, atât în competiția mare cât și în cea rezervată Primăriilor și Firmelor.

Portarul Turneului: Adrian Preoteasa (Dream Team Târgu Jiu) – trofeu individual, diplomă, un mini-bax Ursus și unul Pepsi.

Jucătorul Turneului: Bogdan Dănăricu (Dream Team Târgu Jiu) – trofeu individual, diplomă, un mini-bax Ursus și unul Pepsi.

Locul II: Știința Celei – diplomă, medalii de argint, un bax Ursus și unul Pepsi.

Locul I: Dream Team Târgu Jiu – trofeu Cupa Porcului, diplomă, medalii de aur, două bax-uri Ursus și unul de Pepsi.

După festivitatea de premiere, jucătorii celor 4 echipe prezente în cele două finale au petrecut la banchet, unde a fost sacrificat și consumat porcul ce dă numele competiției. În total, au fost peste 70 de invitați la această petrecere unde muzica și voia bună au fost elementele de bază.

Campionatele de la Dolce Vita se vor relua în data de 13 ianuarie.

Comentariile sunt închise.