Primaria Targu Carbunesti, al doilea trofeu in Complexul Dolce Vita !

12. Targu Carbunesti - poza grup
În week-end-ul recent încheiat au avut loc jocurile din fazele finale ale ambelor competiții desfășurate în Complexul Dolce Vita: Cupa Porcului, ediția a VIII-a și Cupa Porcului a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor de minifotbal, ediția a II-a. În cea din urmă s-au înregistrat următoarele rezultate în faza sferturilor și semifinalelor:

Sferturi de finală:
I.J.J. Gorj – Primăria Turceni 7-5 (5-5) după executarea loviturilor de la 7 metri
Star Team – Primăria Albeni 7-2
Primăria Turburea – Primăria Bumbești Jiu 3-0
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Telești 6-5 (3-3) după executarea loviturilor de la 7 metri

Semifinale:
Primăria Turburea – Star Team 6-2
I.J.J. Gorj – Primăria Târgu Cărbunești 5-8

Astfel, duminică la prânz, în marea finală, s-au întâlnit două dintre cele mai bune echipe din Campionatul Primăriilor. Liderul campionatului, Primăria Târgu Cărbunești s-a duelat cu o echipă cu pretenții la podium, Primăria Turburea. Meciul a fost dominat de la bun început de cei de la Târgu Cărbunești. Aceștia au condus cu 3-0 la pauză și nu au scăpat de sub control meciul în nici un moment. Antrenorul-jucător, Alexandru Avrămescu, a marcat de două ori iar Cocioabă, Purece, Mihăilescu și Călin Viorel au punctat și ei câte o dată pentru Târgu Cărbunești în timp ce Turburea a replicat prin dubla lui Voica și golul lui Vâlceanu.

Finala:
Primăria Turburea – Primăria Târgu Cărbunești 3-6

Organizatoarea turneului, Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a oferit premii la final cu ajutorul partenerilor: Ursus, Pepsi și Profi.

Portarul Turneului: Bogdan Apostol (Primăria Târgu Cărbunești) – diplomă, premiu individual, un mini-bax Ursus și unul Pepsi.

Jucătorul Turneului: Alexandru Avrămescu, (Primăria Târgu Cărbunești) – diplomă, premiu individual, un mini-bax Ursus și unul Pepsi.

Locul II – Primăria Turburea: diplomă, medalii de argint, un bax Ursus și unul Pepsi.

Locul I – Primăria Târgu Cărbunești: trofeu Cupa Porcului, diplomă, medalii de aur, două bax-uri Ursus și unul de Pepsi.

Astfel, Primăria Târgu Cărbunești bifează deja al doilea trofeu în numai 3 luni în Complexul Dolce Vita după Cupa Primăriilor, ediția I, competiție câștigată în luna septembrie.

Comentariile sunt închise.