Alexandru Motoc, Carrefour: „Sezonul viitor vrem sa fim pe podium si sa castigam Cupa Firmelor”

IMG_6203
După ce în sezonul 2015-2016 a participat în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, echipa Carrefour s-a mutat, începând cu ediția 2016-2017, în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. La prima participare în acest campionat, Carrefour a terminat sezonul pe locul 4 cu un bilanț de 7 victorii și 7 eșecuri. Echipa Carrefour a reușit un parcurs notabil în Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, acolo unde a ajuns până în finală, finală câștigată în cele din urmă de cei de la Profi. Cum Profi a reușit să câștige și campionatul apoi, Carrefour a obținut calificarea la Campionatul Național al Firmelor de la Piatra Neamț (23-25 iunie) din postura de finalistă a Cupei. Carrefour a primit din partea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competiției, Trofeul Fair Play, fiind echipa cu cel mai mic număr de cartonașe încasate în acest sezon, doar 5 galbene și niciun roșu în cele 14 etape.
IMG_7444
Reprezentantul echipei Carrefour, Alexandru Motoc, s-a declarat mulțumit de parcursul echipei din acest sezon și speră la o clasare mai bună în sezonul viitor. De asemenea echipa Carrefour își propune un parcurs onorabil la Campionatul Național de la Piatra Neamț.

„Pentru prima participare la Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj locul 4 este un loc meritoriu si un prag minim de atins anul viitor. Considerăm că fair-play-ul și respectul în teren față de adversari și față de brigada de arbitri este un aspect foarte important într-o competiție sportivă. Ne bucură faptul că am reușit să fim un exemplu pentru celelalte echipe. Pentru sezonul viitor ne propunem o clasare pe podium și, de ce nu, câștigarea Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Pentru Campionatul Național de la Piatra Neamț (23-25 iunie) ne propunem un parcurs onorabil și să ținem „steagul sus” pentru minifotbalul corporatist din Gorj.” Alexandru Motoc, delegat Carrefour
IMG_7524

Comentariile sunt închise.