Dorin Zamfir, Macofil : „Speram ca la editia viitoare sa ne prezentam mult mai bine”

IMG_7520
Echipa Macofil a încheiat sezonul în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj pe locul 6. La prima prezență în Complexul Dolce Vita, Macofil a reușit două victorii în 14 meciuri, cu Media Gorj și IPJ Gorj, acumulând 6 puncte. Delegatul și totodată jucătorul celor de la Macofil, Dorin Zamfir, s-a declarat mulțumit de comportarea echipei sale la acest turneu, mai ales având în vedere vârsta jucătorilor din echipă: „Suntem foarte mulțumiți cu locul 6, ținând cont de „pregătirea” pe care am făcut-o astă iarnă (n.r. râde), am obținut performanțe mai bune decât ne așteptam. Noi am participat, suntem bucuroși că ne-am prezentat la fiecare meci, am reușit să ne adunăm, ceea ce nu e puțin lucru ținând cont că avem o vârstă care nu prea are legătură cu sporturile astea (n.r. râde). Sperăm ca la ediția viitoare să ne prezentăm mult mai bine și să cooptăm ceva tineri în echipă, încercăm.”
IMG_7461
Pe lângă diploma de participare, echipa Macofil s-a ales și cu Trofeul Fair Play la finele competiției, fiind o echipă ce a dat dovadă de sportivitate atât în teren cât și în afara lui. Celălalt trofeu Fair Play a ajuns la echipa Carrefour. „Ne-am propus să fim cuminți, să ne simțim bine, să ne distrăm, nu am venit cu nici un fel de ambiții. Asta le-am spus și băieților, venim să ne simțim bine, nu să ne certăm, la început nici nu am știut că e o competiție oficială, am crezut că e ceva de distracție, amical în parc, abia apoi am aflat că e sub egida Federației de Minifotbal. Ne bucurăm foarte tare pentru acest Trofeu Fair Play și vom participa și în continuare”, a adăugat Dorin Zamfir.
IMG_7472
Echipa Macofil are speranțe ceva mai mari pentru Cupa Old Boys, ediția a IV-a, acolo unde va participa alături de alte 7 echipe. Conform tragerii la sorți efectuată joi seara în Complexul Dolce Vita, Macofil va evolua în Grupa A alături de: Peppy Dolce Vita, Karma Târgu Jiu și Artego. „La Cupa Old Boys chiar se schimbă total lucrurile. Nu mai vrem să fim ciuca bătăilor ca să zic așa, încercăm să fim importanți, să contăm în competiție, vedem ce o să reușim”, a încheiat Dorin Zamfir.
IMG_7567

Comentariile sunt închise.