Danut Stana, PROFI: „Titlul de campion inseamna foarte mult pentru mine”

IMG_7575
Unul dintre jucătorii importanți ai recent încoronatei campioane a Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, PROFI, a fost Daniel Stana. Acesta se declară mulțumit de rezultatele obținute de echipa sa în acest sezon și speră la o închegare a relațiilor de joc pentru ca PROFI să obțină rezultate bune și în Campionatul Național ce va avea loc la Piatra Neamț între 23 și 25 iunie.

„Acest titlu de campion înseamnă foarte mult pentru mine, nu numai din punct de vedere profesional la PROFI, ci și pe partea sportivă. E foarte important, ne deschide o altă portiță spre sport, alte firme probabil nu au această posibilitate de a juca fotbal cu echipa acolo unde lucrează. Ne și ajută foarte mult, am dovedit că se poate, în prima ediție nu am arătat atât de multă forță, acum e diferit. Noi încercăm mereu să legăm echipa cât mai mult, apar și presiuni, apar și certuri, dar sunt lucruri normale, se întâmplă și la echipe mari, și Barcelonei i se întâmplă să piardă (n.r. râde). Sper ca pe parcurs să ne formăm mult mai bine, să devenim o echipă mult mai închegată, în afara terenului nu cred că e o problemă, mai mult în teren. Eu zic că se poate, pentru că dacă nu suntem o echipă în teren, nu cred că putem reuși. Noi am participat și anul trecut la Campionatul Național de la Arad, acolo am văzut o altă față a fotbalului față de ce jucam aici, nu ne-am calificat din grupe la o diferență de un singur gol, eu zic că vom face rezultate bune acum la Piatra Neamț.” Daniel Stana, PROFI

9 – goluri a marcat Daniel Stana pentru echipa PROFI în sezonul recent încheiat

3 – este numărul echipelor pentru care Daniel Stana joacă minifotbal în Complexul Dolce Vita: Ecologiștii Târgu Jiu (Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita), Primăria Negomir (Campionatul Primăriilor din județul Gorj) și PROFI (Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj)
IMG_6617

Comentariile sunt închise.