S-au stabilit grupele Cupei Old Boys, editia a IV-a !

WhatsApp Image 2017-03-22 at 19.02.10
În această seară s-au stabilit grupele Cupei Old Boys Dolce Vita, ediția a IV-a. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a organizat în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu tragerea la sorți și ședința tehnică cu delegații echipelor participante, tragere la sorți ce a fost transmisă și în direct pe Facebook. În urma acestei trageri la sorți grupele arată în felul următor:

Grupa A:
1. Karma Târgu Jiu
2. Peppy Dolce Vita
3. Artego
4. Macofil

Grupa B:
1. Old Boys Bîlteni
2. Compact Târgu Jiu
3. Minprest Rovinari
4. Primăria Rovinari
WhatsApp Image 2017-03-22 at 19.03.13
Cupa Old Boys Dolce Vita, ediția a IV-a, va debuta sâmbătă, 25 martie, la ora 14:00 cu meciurile din grupe. Sâmbătă vor avea loc primele două etape din cele două grupe urmând ca duminică să se joace etapa a treia, ultima, din grupe. Sâmbăta viitoare, pe 1 aprilie, sunt programate semifinalele competiției, aceasta urmând să se încheie duminică, 2 aprilie, odată cu cele două finale, finala mică și cea mare.

La Cupa Old Boys vor participa numai jucători născuți înainte de sau în anul 1978 iar premiile oferite de organizatori constau în cupe, diplome dar și alte premii surpriză. În plus, câștigătoarea Cupei Old Boys, ediția a IV-a, va participa la competiția națională organizată de Federația de Minifotbal din România. Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj va asigura pentru câștigătoarea Cupei Old Boys Dolce Vita taxa de participare la competiția națională precum și transportul dus-întors în localitatea unde se va desfășura.

Comentariile sunt închise.