Bogdan Somonescu, PROFI, Portarul Turneului: „Le multumesc colegilor, fara ei nu se putea”

IMG_6211
PROFI a câștigat ediția a II-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, cu un bilanț de 13 victorii și un singur eșec. Pentru echipa PROFI a fost un sezon perfect, un sezon în care au câștigat și Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj după o finală contra celor de la CARREFOUR. Pe lângă trofeul pentru locul 1, diploma și medaliile de campioni, cei de la PROFI au bifat și un premiu individual. Bogdan Șomonescu a fost desemnat Portarul Turneului, el primind cel mai mic număr de goluri pe tot parcursul sezonului. Bogdan s-a declarat extrem de mulțumit de performanța echipei din acest sezon și speră ca echipa să termine pe podium și în Campionatul Național de la Piatra Neamț (23-25 iunie).

„Le mulțumesc colegilor mei, fără ei nu se putea, mulțumesc întregii echipe. Bucuria vine de la sine, atât pentru primul loc cât și pentru trofeul de cel mai bun portar. A fost un campionat bun, ne-am încurcat la singur meci, noi voiam să facem figura frumoasă, să luăm maxim de puncte, nu s-a putut, asta este, la anul sper să bifăm numai victorii. Sper ca măcar în primele 3-4 locuri să fim la Piatra Neamț, anul trecut la Arad un singur gol ne-a lăsat pe dinafară.” Bogdan Șomonescu – portar PROFI

35 – de goluri a primit echipa PROFI în sezonul recent încheiat, având de departe cea mai bună apărare din campionat (pe locul 2 a ieșit CARREFOUR cu 58 de goluri primite)
IMG_6235

Comentariile sunt închise.