Farmacia Victoria participa la Cupa Romaniei de la Bacau


Farmacia Victoria Târgu Jiu va reprezenta minifotbalul gorjean la Cupa României de la Bacău. Competiția va avea loc de vineri până duminică și are la start un număr de 93 echipe.

După Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, participantă la Campionatul Regional Sud-Vest de la Sibiu (7-9 iunie) și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, participantă la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Piatra Neamț (14-16 iunie), acum a venit rândul unei alte echipe din Gorj să participe la o competiție națională, organizată de Federația de Minifotbal din România.

Farmacia Victoria Târgu Jiu, locul 5 în recent încheiatul sezon de Liga 1 Dolce Vita, va reprezenta minifotbalul gorjean la Cupa României. A doua competiție ca importanță din minifotbalul românesc, după Campionatul Național, are loc în acest an la Bacău, în perioada 28-30 iunie.

Farmacia Victoria, cap de serie la tragerea la sorți care a avut loc la Piatra Neamț, a fost extrasă într-o grupă puternică, având, ca adversari, echipe din Timișoara și Bistrița.

Grupa 28
Farmacia Victoria Târgu Jiu
Inside Decor Timișoara (locul 10, Alborz Timiș)
Rimini Bistrița (locul 5, Bistrița)

Primele două clasate din grupă se vor califica în prima fază eliminatorie. În total, 93 de echipe participă la competiția de la Bacău, printre care nume cunoscute în minifotbalul românesc: FC Boromir Rm-Vâlcea, La Maria și Ion București sau Golden Boys Bacău.

Program jocuri, Farmacia Victoria, grupa 28:

Vineri, 28.06.2019, ora 12:00
Farmacia Victoria Târgu Jiu – Rimini Bistrița

Vineri, 28.06.2019, ora 21:30
Farmacia Victoria Târgu Jiu – Inside Decor Timișoara

Ambele jocuri: Teren 7 – Best Sportiv (Cartierul Milcov), str. Orizontului, Bacău

Lot Farmacia Victoria Târgu Jiu la Cupa României:
Eduardo Novabilschi (portar) – Claudiu Jianu, Marian Jianu, Horia Șitoianu, Dragoș Găvan, Alexandru Mainerici, Luis Scurtu, Daniel Sorea, Cristian Stegaru și Lucian Marina
Staff: Claudiu Jianu (delegat), Cătălin Birău (antrenor), Ionuț Butoi și Cătălin Ecovescu

Echipele din Gorj au avut rezultate bune la ultimele două ediții ale Cupei României. În 2017, la Cluj Napoca, Real Târgu Jiu a ajuns până în faza 16-imilor de finală, iar același rezultat l-a obținut anul trecut, la Sibiu, echipa Peppy Dolce Vita Târgu Jiu.

Comentariile nu sunt permise.