Liga 1: Dream Team, campioana cu 3 etape inainte de final! Lupta incinsa pentru locul 2


În Liga 1 Dolce Vita, cea mai puternică și de tradiție competiție de minifotbal din județul Gorj, s-au consumat jocurile etapei a șaptea din faza de Play-off.

Campioana ultimelor sezoane și locul 4 de la Campionatul Național de anul trecut de la Alba Iulia, Dream Team, a mai bifat încă un trofeu major. Dream Team a trecut de Real Târgu Jiu în derby-ul etapei, cu scorul de 6-1, și are titlul asigurat cu 3 etape înainte de final, având un avans de 10 puncte în clasament.

Real Târgu Jiu – Dream Team 1-6 (pauză: 0-3)

Goluri: Florin Marica (min. 26) / Alexandru Ștefan (min. 3), Daniel Unguru (min. 10), Bogdan Chiriac (min. 16 și 37) și Ion Cănăvoiu (min. 24 și 40)
Real: Narcis Dragomir (portar) – Dragoș Fugaru, Cristian Negrea, Cătălin Șelaru, Sorin Răduțoiu, Florin Marica și Alin Cornescu
Staff: Dragoș Fugaru
Dream: Dragoș Nicolae (portar) – Ion Cănăvoiu, Mario Găman, Ștefan Doldur, Daniel Unguru, Alexandru Ștefan și Bogdan Chiriac
Staff: Bogdan Chiriac
Arbitri: Costi Barbu și Marius Andrei (Craiova)

Lupta pentru locul 2, loc calificant și el la Campionatul Regional Sud-Vest de la Sibiu, din perioada 7-9 Iunie, rămâne una foarte disputată.

Peppy Dolce Vita a trecut de Marigab Turceni cu scorul de 3-1 și s-a apropiat la un singur punct de locul 2, ocupat în continuare de Real Târgu Jiu.

În cărți intră și echipele Minprest Rovinari și Farmacia Victoria, echipe care au remizat sâmbătă în meci direct, după o partidă extrem de spectaculoasă, și cu răsturnări de scor.

De finalul sezonului, programat pentru data de 1 Iunie, ne mai despart 3 etape.

Rezultate, Etapa 7 Play-off, Liga 1 Dolce Vita

Real Târgu Jiu – Dream Team 1-6
Marigab Turceni – Peppy Dolce Vita 1-3
Minprest Rovinari – Farmacia Victoria 7-7

Comentariile nu sunt permise.