Primarii: Motru invinge Turburea, lupta la titlu e incendiara inaintea ultimelor doua runde!


Luptă incendiară pentru titlul de campioană în Liga Primăriilor din Gorj la minifotbal! După rezultatele de sâmbătă din Complexul Dolce Vita, trei echipe sunt despărțite de numai un punct în clasament!

Primăria Motru, echipa care a încheiat sezonul regular pe primul loc, a revenit în fotoliul de lider în faza de play-off. Echipa care a câștigat deja 3 trofee în acest sezon în competițiile organizate de ACS Minifotbal Gorj: Cupa Primăriilor din Gorj de două ori și Cupa Porcului a Primăriilor din Gorj, s-a impus sâmbătă în derby-ul cu Turburea cu un scor clar. Prezența lui Sebastian Cojocaru și Cătălin Dudău a înclinat balanța în favoarea celor de la Motru, care au trecut la un punct în fața celor de la Turburea.

Primăria Motru – Primăria Turburea 7-2 (pauză: 4-2)
Goluri: Sebastian Cojocaru (min. 1, 5, 15, 31 și 38), Cătălin Dudău (min. 18) și Cristian Stanca (min. 40) / Adrian Vâlceanu (min. 2) și Alin Becheru (min. 10)
Motru: Cătălin Napu (portar) – Cosmin Pleșu, Florin Pampu, Cătălin Dudău, Robert Roibu, Sebastian Cojocaru, Vasile Cojocaru, Cristian Stanca și Sebastian Iacob
Staff: Cosmin Pleșu
Turburea: Gabriel Mănescu (portar) – Adrian Voica, Mădălin Ivăniși, Dragoș Găvan, Luis Ciobotaru, Alin Becheru, Adrian Vâlceanu și Marius Daju
Staff: Adrian Voica și Mădălin Ivăniși

Primăria Telești a profitat și ea de eșecul liderului Primăria Turburea. Telești, campioana ediției inaugurale a Ligii Primăriilor din Gorj, a câștigat primul meci din play-off, 6-3 cu Țicleni, și a egalat la puncte Turburea.

Cu două etape înainte de final, clasamentul este foarte strâns. Motru are 22 de puncte, urmată de Turburea și Telești, ambele cu 21 de puncte. Țicleni a rămas în urmă, cu 17 puncte.

Comentariile nu sunt permise.