Liga 1: Minprest Rovinari castiga cu Dream Team si relanseaza campionatul!


Lupta la titlu în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este reaprinsă. Campioana Dream Team a pierdut meciul cu Minprest Rovinari și le-a permis celor de la Real Târgu Jiu să se apropie la 4 puncte, cu 5 etape înainte de final.

Dream Team părea să fi scăpat din nou spre titlul de campioană în Complexul Dolce Vita, ca urmare a celor 4 victorii consecutive din faza de play-off. În ultima etapă din tur însă, a venit și primul eșec. Minprest Rovinari a învins clar liderul și a reaprins lupta la titlu.

Dream Team – Minprest Rovinari 2-5 (pauză: 1-3)
Goluri: Ștefan Doldur (min. 1) și Mario Găman (min. 32) / Romeo Rădoi (min. 16 și 20), Gabriel Bardan (min. 19), Florin Popete (min. 27) și Adrian Popescu (min. 30)
Dream: Adrian Preoteasa, Dragoș Nicolae și Dragoș Milici (portari) – Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Mario Găman și Bogdan Chiriac
Staff: Bogdan Chiriac
Minprest: George Pungan și Florin Oproiu (portari) – Gabriel Bardan, Dan Nicolcea, Florin Popete, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu și Octavian Pisc
Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu

De eșecul celor de la Dream Team a profitat Real Târgu Jiu, care s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni și s-a apropiat la 4 puncte de lider. Podiumul este închis de Minprest Rovinari, echipă aflată la 2 puncte în spatele celor de la Real.

Rezultate, Etapa 5, Liga 1 Dolce Vita:

Play-off

Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 1-2
Real Târgu Jiu – Marigab Turceni 7-4
Dream Team – Minprest Rovinari 2-5

Play-out

Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 0-2
Provincialii – ISU Gorj 4-3

Comentariile nu sunt permise.