Liga 1: Dream Team, sapte puncte avans la varf dupa victoria cu Peppy Dolce Vita


Dream Team și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj conduc cele două ligi de minifotbal din Complexul Dolce Vita. În Campionatul Primăriilor, noul lider este echipa din Turburea, la egalitate de puncte cu Motru și Telești.

La începutul play-off-ului, Liga 1 Dolce Vita părea mai echilibrată ca niciodată. Cele 6 echipe participante erau despărțite de numai 6 puncte așa că oricare dintre ele avea speranțe la titlul de campioană.

După 4 etape însă, campioana Dream Team își impune din nou supremația. Echipa care s-a clasat pe locul 4 anul trecut la Campionatul Național de la Alba Iulia a câștigat toate cele 4 meciuri din play-off și are acum 7 puncte avans de locul 2. Ultimul succes a venit sâmbătă, în derby-ul de tradiție al campionatului, cu Peppy Dolce Vita.

Peppy Dolce Vita – Dream Team 3-5 (pauză: 3-3)
Goluri: Robert Roibu (min. 11 și 18) și Valentin Ciolacu (min. 15) / Ștefan Doldur (min. 4, 14 și 25), Ion Cănăvoiu (min. 7) și Radu Dăianu (min. 33)
Dolce: Cosmin Popescu (portar) – Valentin Ciolacu, Robert Roibu, Nicolae Băloi, Aurel Amzucu, Constantin Lupu și Daniel Buleac
Staff: Daniel Buleac
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Milici (portari) – Ștefan Doldur, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Daniel Unguru, Mihai Șchiopu, Bogdan Chiriac și Andrei Mirea
Staff: Bogdan Chiriac

Pe locul 2 a urcat Real Târgu Jiu, ca urmare a primei victorii din play-off, cu Minprest Rovinari. Marigab Turceni a revenit de la 0-2 și a obținut un punct cu Farmacia Victoria, cea din urmă fiind singura echipă fără victorie după 4 etape.

Rezultate, Etapa 4, Play-off și Play-out, Liga 1 Dolce Vita:

Play-off
Marigab Turceni – Farmacia Victoria 2-2
Peppy Dolce Vita – Dream Team 3-5
Minprest Rovinari – Real Târgu Jiu 3-7

Play-out
ISU Gorj – Primăria Bîlteni 1-8
Primăria Rovinari – Provincialii 2-2

Comentariile nu sunt permise.