Liga 2: Remiza intre primele doua clasate, IPJ Gorj si Primaria Albeni. ISJ invinge dramatic Penitenciarul


În liga a doua, competiție rezervată firmelor, instituțiilor și amatorilor, au avut loc jocurile etapei a patra din play-off. Primele două clasate înaintea rundei, Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Primăria Albeni, s-au întâlnit în meci direct iar punctele au fost împărțite.

FC Primăria Albeni – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-1
Goluri: Horia Șitoianu (min. 30) / Narcis Cocheci (min. 6)
Albeni: Alin Prună (portar) – Adrian Guran, Ionuț Popescu, Constantin Văduva, Horia Șitoianu, Alexandru Bocșeru, Cătălin Birău, Alin Ancuța și Cătălin Buzurin
Staff: Cătălin Birău
IPJ: Marius Dobre (portar) – Bogdan Segîrceanu, Florin Dumitrache, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Daniel Toropu, Nicolae Băloi și Constantin Răuț
Staff: Răzvan Becheru și Constantin Răuț

Într-un alt meci foarte interesant din etapa 4, Penitenciarul Târgu Jiu și Inspectoratul Școlar Gorj, au oferit un spectacol pe cinste celor prezenți. Profesorii gorjeni au condus cu 4-1 la pauză, Penitenciarul a revenit și a preluat conducerea cu 5-4, dar două goluri marcate de Gogelescu în ultimele două minute au dus punctele în curtea celor de la ISJ.

Răzvy Team a învins clar Star Team și a urcat la cota 19 în dreptul punctelor. Clasamentul este foarte strâns în acest moment, între locul 1, ocupat de IPJ Gorj și locul 6, ocupat de Penitenciarul, fiind o diferență de numai 5 puncte.

În faza de play-out, lider este în continuare Inspectoratul de Jandarmi Gorj, care a câștigat restanța de sâmbătă cu Grosbi Ursus, dar a pierdut duelul de duminică cu Green Team. Green Team se află la prima victorie în competițiile oficiale, organizate de ACS Minifotbal Gorj.

Pe locul 2, în spatele liderului IJJ, se află FC Exclusive Car Wash, care a trecut în această etapă de Carrefour Târgu Jiu.

Rezultate, Etapa 4 Play-off și Etapa 3, Play-out, Liga 2

Play-out
Restanță Etapa 1: Inspectoratul de Jandarmi Gorj – Grosbi Ursus 11-1
Carrefour Târgu Jiu – FC Exclusive Car Wash 2-7
Succes Team – Grosbi Ursus 0-4
Green Team – Inspectoratul de Jandarmi Gorj 6-4

Play-off
FC Anna – Lido Team 0-5
FC Primăria Albeni – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-1
Penitenciarul Târgu Jiu – Inspectoratul Școlar Gorj 5-6
Răzvy Team – Star Team 5-1

Comentariile nu sunt permise.