Liga 1: Minprest invinge Farmacia si urca pe locul 2. Marigab egaleaza la puncte Peppy Dolce Vita


A fost un nou week-end plin de jocuri de minifotbal în Complexul Dolce Vita. Minprest Rovinari a învins Farmacia Victoria și a urcat pe locul 2 în Liga 1, în timp ce primele două clasate din Liga 2, Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Primăria Albeni, au remizat în meci direct.

Minprest Rovinari a reușit să învingă Farmacia Victoria în cel mai tare joc al serii de sâmbătă din Complexul Dolce Vita. Cu ajutorul acestei victorii, Minprest a urcat pe locul 2 în Liga 1, în spatele liderului Dream Team.

Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 1-3
Goluri: Cosmin Șoșoi (min. 12) / Romeo Rădoi (min. 8 și 40), Cristian Nicolăescu (min. 34)
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Alexandru Bocșeru, Cosmin Șoșoi, Alexandru Mainerici, Nicolae Iovan, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu și Luis Scurtu
Staff: Claudiu Jianu
Minprest: George Pungan (portar) – Răzvan Rotaru, Gabriel Bardan, Florin Popete, Romeo Rădoi, Dan Nicolcea, Octavian Pisc și Cristian Nicolăescu
Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu

Într-un alt meci al etapei a doua din Play-off, Marigab Turceni a învins Peppy Dolce Vita. Este a doua victorie din acest an pentru Marigab în fața celor de la Dolce Vita, după cea din ultima etapă a sezonului regular.

Derby-ul rundei se va juca miercuri de la ora 18:00, între Dream Team și Real Târgu Jiu.

În Play-out, Primăria Rovinari se menține pe primul loc, după victoria la scor în fața Primăriei Bîlteni. Pe locul 2 urcat ISU Gorj, care s-a impus în fața celor de la Provincialii.

Rezultate, Etapa 2 Play-off și Play-out, Liga 1 Dolce Vita

Play-off
Peppy Dolce Vita – Marigab Turceni 2-5
Farmacia Victoria – Minprest Rovinari 1-3
Miercuri, ora 18:00 Dream Team – Real Târgu Jiu

Play-out
Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 11-2
ISU Gorj – Provincialii 7-4

Comentariile nu sunt permise.