Liga 2: IPJ Gorj invinge din nou ISJ Gorj, de aceasta data in Play-off


În Liga 2 au avut loc jocurile din etapa cu numărul 3 a fazei de play-off. Cel mai tare duel al etapei le-a adus față în față pe rivalele Inspectoratul de Poliție Gorj și Inspectoratul Școlar Gorj.

Profesorii gorjeni aveau dorință de revanșă după cele 3 eșecuri consecutive cu IPJ din acest sezon, două din sezonul regular al Seriei a doua și unul din finala Cupei Firmelor, Instituțiillor și Amatorilor din Gorj. Partida a fost una de un nivel foarte ridicat, atât din punct de vedere al jocului prestat de cele două echipe, cât și al determinării din teren.

IPJ a deschis scorul prin Nicolae Băloi, ISJ a egalat prin Cătălin Bucă iar punctele au mers din nou către IPJ după reușita lui Cătălin Șomănescu. ISJ a ratat mai multe ocazii mari de a reveni în joc și se poate simți nedreptățită de acest rezultat.

Inspectoratul de Poliție Gorj – Inspectoratul Școlar Gorj 2-1
Goluri: Nicolae Băloi (min. 14) și Cătălin Șomănescu (min. 32) / Cătălin Bucă (min. 26)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Sorin Vâlceanu, Bogdan Segîrceanu, Daniel Toropu, Cătălin Șomănescu, Răzvan Becheru, Narcis Cocheci, Mădălin Zgovancu și Nicolae Băloi
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Ionuț Adam, Marius Gogelescu, Bogdan Chiriac, Dragoș Fugaru, Mario Găman, Sorin Răduțoiu, Răzvan Țună, Bogdan Dolcescu și Liviu Bălăcescu
Staff: Valentin Tîlvescu

Penitenciarul Târgu Jiu a trecut, la limită, de Răzvy Team. Dubla lui Cristian Negrea a fost suficientă să le asigure celor de la Penitenciarul cele 3 puncte, Răzvy reușind un singur gol prin Daniel Sorea.

Lido Team a bifat prima victorie din play-off, după eșecurile cu IPJ și ISJ, trecând fără emoții de FC Primăria Albeni. Claudiu Dumitru și Marian Jianu au fost principalele arme ale celor de la Lido.

În faza de play-out, FC Exclusive Car Wash a bifat două victorii după meciurile cu Green Team și Succes Team și s-a apropiat la un singur punct de liderul, Inspectoratul de Jandarmi Gorj. Aceasta din urmă a disputat un singur joc, trecând de Carrefour Târgu Jiu.

Într-un alt meci din runda 2, Grosbi Ursus și Green Team au remizat la finele unei partide spectaculoase, cu foarte multe goluri.

Rezultate, Liga 2, Play-off și play-out

Etapa 3, Play-off

Star Team – FC Anna 5-0
Răzvy Team – Penitenciarul Târgu Jiu 1-2
Lido Team – FC Primăria Albeni 11-3
IPJ Gorj – ISJ Gorj 2-1

Etapele 1 și 2, Play-out

Green Team – FC Exclusive Car Wash 4-5
Succes Team – Carrefour Târgu Jiu 1-3
FC Exclusive Car Wash – Succes Team 7-6
Carrefour Târgu Jiu – IJJ Gorj 1-3
Grosbi Ursus – Green Team 6-6

Comentariile nu sunt permise.