Liga 1: A inceput play-off-ul. Remiza intre Real si Farmacia, victorie pentru Dream Team cu Marigab


A început faza de Play-off a celui mai puternic campionat de minifotbal din Gorj, Liga 1 Dolce Vita. Real Târgu Jiu și Farmacia Victoria au remizat, în timp ce campioana Dream Team s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni. Meciul dintre Minprest Rovinari și Peppy Dolce Vita se joacă miercuri.

După cele 18 etape ale sezonului regular, a venit momentul debutului pentru faza de play-off a Ligii 1 de la Dolce Vita. Primul joc a fost unul extrem de interesant, atât Real Târgu Jiu cât și Farmacia Victoria întrărindu-se puternic înaintea ultimelor 10 jocuri decisive ale sezonului.

Farmacia Victoria a deschis scorul în prima repriză prin Cristian Stegaru iar Ionuț Bică, transferat de la ISU Gorj, le-a adus un punct celor de la Real, prin reușita din minutul 25.

Real Târgu Jiu – Farmacia Victoria 1-1
Goluri: Ionuț Bică (min. 25) / Cristian Stegaru (min. 15)
Real: Dorin Hîrsu (portar) – Valeriu Belu, Daniel Eremia, Ionuț Bică, Sorin Răduțoiu, Cristian Priescu, Cătălin Șelaru și Cristian Negrea
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Dragoș Găvan, Cristian Stegaru, Horia Șitoianu, Petre Manea, Cosmin Șoșoi, Alexandru Mainerici, Alexandru Bocșeru și Luis Scurtu
Staff: Claudiu Jianu

În cel de-al doilea joc al etapei inaugurale din play-off, campioana și liderul la zi, Dream Team, s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni. Dream Team a punctat o dată în prima repriză prin Mario Găman și o dată în actul secund prin Bogdan Chiriac pentru a-și asigura cele 3 puncte.

Partida dintre Minprest Rovinari și Peppy Dolce Vita va avea loc miercuri de la ora 17:00.

În play-out au avut loc două jocuri. ISU Gorj a revenit de la 0-2 și s-a impus la scor cu Primăria Bîlteni, în timp ce Provincialii și Primăria Rovinari au oferit un meci foarte spectaculos, meci decis în favoarea celor din Rovinari în ultimul minut de joc. Cu ajutorul acestei victorii, Primăria Rovinari a trecut pe primul loc în play-out.

Rezultate, Etapa 1, Play-off și play-out, Liga 1:

Play-out
Primăria Bîlteni – ISU Gorj 2-7
Provincialii – Primăria Rovinari 4-5

Play-off
Real Târgu Jiu – Farmacia Victoria 1-1
Marigab Turceni – Dream Team 0-2
Miercuri, ora 17:00 Minprest Rovinari – Peppy Dolce Vita

Comentariile nu sunt permise.