Liga 1: Lupta incinsa la titlu inainte de faza de play-off!


Dream Team este lider în Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita la finele sezonului regular. Lupta pentru titlu în faza de play-off se anunță una foarte interesantă, patru echipe fiind despărțite de un singur punct.

Dream Team, campioana en-titre, încheie sezonul regular pe primul loc, în ciuda eșecului din etapa 18 cu Farmacia Victoria.

Farmacia Victoria – Dream Team 2-1
Goluri: Marian Jianu (min. 1) și Cristian Stegaru (min. 4) / Cristian Barbu (min. 40)
Farmacia: Remus Lilea (portar) – Marian Jianu, Lucian Marina, Mircea Miroiu, Cătălin Șomănescu, Cosmin Șoșoi, Horia Șitoianu, Alexandru Bocșeru, Cristian Stegaru și Daniel Sorea.
Staff: Claudiu Jianu
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Mihai Șchiopu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur și Mario Găman.
Staff: Ștefan Doldur

Marigab Turceni s-a calificat în Play-off în dauna celor de la Primăria Bîlteni. În etapa 18, Marigab a trecut de Peppy Dolce Vita, în timp ce Bîlteni a pierdut meciul cu Minprest Rovinari.

Lupta la titlu de anunță extrem de interesantă. Punctele din sezonul regular se înjumătățesc, așa că Dream Team și Real Târgu Jiu, învingătoare sâmbătă cu Primăria Rovinari, pornesc cu 19 puncte, în timp ce Minprest Rovinari și Farmacia Victoria cu 18 puncte. Marigab Turceni și Peppy Dolce Vita pleacă în Play-off cu 13 puncte.

Rezultate, Etapa 18, Liga 1 Dolce Vita:

Minprest Rovinari – Primăria Bîlteni 8-5
Marigab Turceni – Peppy Dolce Vita 4-1
Primăria Rovinari – Real Târgu Jiu 2-4
Farmacia Victoria – Dream Team 2-1
Provincialii – ISU Gorj 5-0

Comentariile nu sunt permise.