Liga 1: Runda 17 a fost favorabila pentru Dream Team si Farmacia Victoria

Dream Team se distanțează la vârf în Campionatul de Minifotbal de la Dolce Vita. Campioana Gorjului s-a impus clar în derby-ul etapei a 17-a cu Minprest Rovinari și a profitat și de eșecul celor de la Real Târgu Jiu cu Marigab Turceni pentru a-și extinde diferența față de locul 2 la 4 puncte.

Derby-ul rundei 17 din Liga 1 Dolce Vita a fost echilibrat doar în prima repriză. Dream Team a condus la pauză pe Minprest Rovinari la un singur gol diferență dar repriza a doua a reprezentat un simplu galop de sănătate pentru campioana Gorjului. Dream Team s-a impus în final la o diferență de 6 goluri.

Dream Team – Minprest Rovinari 9-3
Goluri: Ion Cănăvoiu (min. 5, 12, 22, 23 și 27), Mario Găman (min. 28), Ștefan Doldur (min. 30 și 34) și Cristian Barbu (min. 40) / Mădălin Murdărea (min. 3) și Adrian Popescu (min. 35 și 39)
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Mario Găman, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Bogdan Chiriac și Mihai Șchiopu
Staff: Bogdan Chiriac
Minprest: George Pungan și Florin Oproiu (portari) – Cristian Popescu, Gabriel Bardan, Romeo Rădoi, Adrian Popescu, Dănuț Bălu, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu, Mădălin Murdărea și Octavian Pisc
Staff: Adrian Popescu și Cristian Nicolăescu

Un alt rezultat care avantajează Dream Team este și eșecul celor de la Real Târgu Jiu cu Marigab Turceni. Meciul a fost unul echilibrat până în ultimele 10 minute, când Marigab s-a distanțat pe tabelă și s-a impus la 4 goluri diferență.

A fost o etapă benefică și pentru Farmacia Victoria care s-a impus în meciul foarte interesant cu Peppy Dolce Vita și s-a apropiat la un singur punct de podium.

Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria 3-4
Goluri: Constantin Lupu (min. 9) și Alexandru Avrămescu (min. 13 și 38) / Cătălin Ecovescu (min. 14), Cristian Stegaru (min. 19 și 33) și Daniel Sorea (min. 20)
Dolce: Cosmin Popescu (portar) – Claudiu Dumitru, Daniel Buleac, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Dragoș Militaru, Valentin Ciolacu și Robert Roibu
Staff: Daniel Buleac
Farmacia: Remus Lilea (portar) – Marian Jianu, Cristian Stegaru, Mircea Miroiu, Marek Stănilă, Alexandru Bocșeru, Cătălin Ecovescu, Daniel Sorea și Petre Manea
Staff: Claudiu Jianu

Cu o etapă înaintea finalului de sezon regular, rămâne interesantă lupta pentru locul 6, ultimul care asigură participarea la faza de Play-off. Marigab a învins Real dar și Primăria Bîlteni a trecut de Provincialii, astfel că diferența dintre cele două rivale la locul 6 rămâne una de 2 puncte, în favoarea celor de la Marigab.

Într-un alt joc al rundei a 17-a, Primăria Rovinari a învins ISU Gorj cu scorul de 2-0 și este sigură că va termina sezonul regular pe locul 8.

Rezultate, Etapa 17, Liga 1 Dolce Vita:

Real Târgu Jiu – Marigab Turceni 2-6
ISU Gorj – Primăria Rovinari 0-2
Primăria Bîlteni – Provincialii 6-3
Dream Team – Minprest Rovinari 9-3
Peppy Dolce Vita – Farmacia Victoria 3-4

Comentariile nu sunt permise.