Liga 2: Final de sezon regular. FC Primaria Albeni porneste cu un avans de 5 puncte in Play-off


S-a încheiat sezonul regular la minifotbal în Liga 2, ligă rezervată echipelor formate din angajați la firme, instituții sau jucători amatori. FC Primăria Albeni va pleca de pe primul loc în faza de Play-off, acumulând maxim de puncte în sezonul regular. Lupta pentru titlul de campioană se anunță foarte interesantă.

FC Primăria Albeni, echipă formată din jucători amatori de minifotbal, a dominat complet seria 1 a ligii a doua în sezonul regular. Băieții din Albeni au câștigat toate cele 12 jocuri și au terminat cu maxim de puncte. Aceste puncte se vor înjumătăți pentru faza de Play-off dar celor din Albeni le rămâne un avans de 5 puncte față de locul 2.

În ultima etapă din sezonul regular, Albeni a trecut de Triton, Penitenciarul Târgu Jiu a remizat cu Grosbi Ursus iar FC Anna a pierdut duelul cu Răzvy Team. Albeni, Penitenciarul, Anna și Răzvy fac pasul spre Play-off, în timp ce Succes Team și Grosbi merg în Play-out.

Rezultate, Etapa 14, Liga 2, Seria 1:

FC Primăria Albeni – Triton 5-0
Penitenciarul Târgu Jiu – Grosbi Ursus 5-5
FC Anna – Răzvy Team 2-4

În Seria a doua, lupta pentru locul 1 la finele sezonului regular a fost una mult mai echilibrată. Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Lido Team au acumulat cele mai multe puncte, 26, polițiștii încheiind pe primul loc grație rezultatelor directe cu Lido.

În etapa de duminică, Lido a bifat 3 puncte în super-duelul cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Lido Team – Inspectoratul Școlar Gorj 5-3

Goluri: Claudiu Dumitru (min. 15 și 22) și Marian Erburosu (min. 17, 25 și 38) / Marius Gogelescu (min. 16, 19 și 38)
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Marian Erburosu, Daniel Doicaru, Claudiu Dumitru, Alin Zăvoi, Adrian Vîlcu, Bogdan Mihăilă și Ion Arjoca.
Staff: Adrian Vîlcu
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Bogdan Chiriac, Marius Gogelescu, Mihai Maricoiu, Ionuț Adam, Mario Găman, Dragoș Fugaru, Cătălin Bucă și Sorin Răduțoiu.
Staff: Valentin Tîlvescu

Atât Lido Team cât și Inspectoratul Școlar merg în faza de Play-off, alături de Inspectoratul de Poliție Gorj și Star Team.

Inspectoratul de Jandarmi Gorj, FC Exclusive Car Wash și Carrefour Târgu Jiu vor participa în faza de Play-out.

Rezultate, Etapa 14, Liga 2, Seria 2:

Lido Team – ISJ Gorj 5-3
Star Team – Carrefour Târgu Jiu 7-3
IJJ Gorj – FC Exclusive Car Wash 6-8

Comentariile nu sunt permise.