Liga 1: Victorii pentru Dream Team, Real, Minprest si Farmacia in runda 16


În Liga 1 Dolce Vita au avut loc jocurile etapei a 16-a. Lider rămâne Dream Team, campioana ultimelor sezoane, care s-a impus fără emoții împotriva ultimei clasate, Provincialii, scor 8-0.

Real Târgu Jiu este la un punct în spatele celor de la Dream Team, după victoria cu ISU Gorj, scor 4-2. Podiumul este completat de Minprest Rovinari, care a făcut o adevărată demonstrație de forță în partida cu Peppy Dolce Vita, câștigată cu scorul incredibil de 7-1!
Farmacia Victoria a bifat o victorie foarte importantă cu Marigab Turceni, în timp ce Primăria Bîlteni nu a putut profita de eșecul celor de la Marigab, pierzând în fața Primăriei Rovinari.

Cu 2 etape înaintea finalului de sezon regular, se joacă ultimul loc care duce în Play-off, locul 6. Marigab Turceni are în continuare un avans de 2 puncte în fața celor de la Primăria Bîlteni.

Marigab Turceni – Farmacia Victoria 1-4

Goluri: Cornel Sanda (min. 21) / Cristian Stegaru (min. 20), Marian Jianu (min. 22 și 32) și Dragoș Găvan (min. 38)
Marigab: Alexandru Homeucă (portar) – Cornel Sanda, Bogdan Dolcescu, Alin Biosan, Constantin Bătrânca, Giani Stoichițoiu, Ștefan Dorobanțu și Vlad Gîlceavă
Staff: Cornel Sanda și Bogdan Dolcescu
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Dragoș Găvan, Cătălin Șomănescu, Alexandru Bocșeru, Cristian Stegaru, Horia Șitoianu, Petre Manea și Cătălin Ecovescu
Staff: Marian Jianu

Rezultate, Etapa 16, Liga 1 Dolce Vita:

Minprest Rovinari – Peppy Dolce Vita 7-1
Marigab Turceni – Farmacia Victoria 1-4
Provincialii – Dream Team 0-8
Primăria Rovinari – Primăria Bîlteni 3-1
Real Târgu Jiu – ISU Gorj 4-2

Comentariile nu sunt permise.