Primaria Motru si Primaria Telesti continua duelul pentru locul 1


Etapa a noua din Campionatul Primăriilor din Gorj nu a adus mari surprize. Liderul Primăria Motru s-a impus fără emoții într-un meci ce părea dificil pe hârtie, contra celor de la Primăria Țicleni. Cătălin Dudău a marcat de 5 ori și Motru a câștigat cu scorul de 9-3.

Echipa de pe locul 2, Primăria Telești, a avut un meci foarte dificil cu Primăria Bălești, meci pe care cei de la Bălești l-au câștigat pe teren, scor 8-6. Echipa din Bălești a folosit însă un jucător fără drept de joc și ca urmare a unei contestații depuse de echipa din Telești, rezultatul a fost omologat 5-0 pentru Telești de către Comisia de Organizare și Disciplină a ACS Minifotbal Gorj.

Primăria Turburea și-a revenit după problemele din ultima vreme și a câștigat destul de clar duelul cu Primăria Negomir, scor 5-2. Acest rezultat le consolidează celor din Turburea locul 3 în clasament, echipa fiind aproape de locul de Play-off.

Primăria Stănești a câștigat prin neprezentare duelul cu Primăria Roșia de Amaradia, scor 5-0. Echipa din Roșia de Amaradia, fiind la cea de-a doua neprezentare din acest sezon, a fost penalizată cu 2 puncte în clasament, fiind acum pe ultimul loc.

Comentariile nu sunt permise.