Liga 2: In Seria 1 se cunosc cele 4 echipe din Play-off, in Seria 2, calculele continua pana la ultima etapa


În Liga 2, ligă rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj, au avut loc jocurile din etapa a 13-a, penultima a sezonului regular. În Seria 1 s-a încheiat lupta pentru locurile de Play-off. Liderul FC Primăria Albeni a bifat cea de-a 11-a victorie din tot atâtea meciuri, 7-3 cu Succes Team și i-a scos pe aceștia din calculele pentru Play-off.

Acolo vor merge FC Anna, învingătoare cu Grosbi Ursus în ultima etapă și Răzvy Team, echipă ce a stat duminică. Răzvy este la egalitate de puncte cu Succes, dar are avantajul rezultatelor directe cu aceasta, iar Succes și-a epuizat meciurile din acest sezon, 12 la număr. De pe locul 2, merge în Play-off Penitenciarul Târgu Jiu, învingătoare cu Triton.

În Seria 2, a avut loc derby-ul primelor două clasate, aflate la egalitate de puncte înaintea jocului, Inspectoratul de Poliție Gorj și Lido Team. Meciul a fost la discreția celor de la IPJ care și-au asigurat un avantaj confortabil și s-au impus în final la 3 goluri diferență.

Inspectoratul de Poliție Gorj – Lido Team 7-4
Goluri: Nicolae Băloi (min. 2, 14 și 22), Narcis Cocheci (min. 19 și 28) și Daniel Toropu (min. 23 și 36) / Claudiu Dumitru (min. 20, 35 și 40) și Daniel Doicaru (min. 39)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Sorin Vîlceanu, Daniel Toropu, Daniel Doroghițoiu, Cătălin Șomănescu, Răzvan Becheru, Narcis Cocheci, Florin Dumitrache, Bogdan Segîrceanu și Nicolae Băloi
Staff: Răzvan Becheru
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Ion Arjoca, Marian Erburosu, Daniel Doicaru, Vicențiu Lăzăroiu, Bogdan Mihăilă, Claudiu Dumitru, Adrian Vîlcu, Andrei Enache și Robert Sakizlian
Staff: Adrian Vîlcu
Arbitri: David Alberti și Alin Trocan

În celelalte jocuri ale rundei a 13-a, Inspectoratul Școlar Gorj a remizat cu Star Team, scor 4-4, rezultat care, coroborat cu victoria extrem de importantă din restanța de vineri cu FC Exclusive Car Wash, scor 6-5, le asigură profesorilor gorjeni locul în Play-off.

Punctul obținut cu ISJ Gorj este foarte important și pentru Star Team care încearcă să prindă locul 4. Star Team este acum la egalitate de puncte cu echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, care a câștigat duminică împotriva celor de la Carrefour Târgu Jiu, iar avantajul rezultatelor directe este de partea celor de la Star.

În ultima rundă a sezonului regular, Star Team va juca împotriva celor de la Carrefour, iar IJJ Gorj se va duela cu FC Exclusive Car Wash.

Rezultate, Etapa 13, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori Gorj

Seria 1
Penitenciarul Târgu Jiu – Triton 5-0
FC Anna – Grosbi Ursus 5-0
Succes Team – FC Primăria Albeni 3-7

Seria 2
Carrefour Târgu Jiu – I.J.J. Gorj 3-6
I.S.J. Gorj – Star Team 4-4
I.P.J. Gorj – Lido Team 7-4
Restanță, Etapa 11: I.S.J. Gorj – FC Exclusive Car Wash 6-5

Comentariile nu sunt permise.