Liga 1: Dream Team trece clar de Real Targu Jiu si urca pe primul loc!


Dream Team a revenit pe primul loc în Campionatul de Minifotbal de la Dolce Vita. Campioana Gorjului s-a impus clar în derby-ul cu Real Târgu Jiu de sâmbătă, scor 7-0. Lupta pentru titlul de campioană este una tot mai interesantă, cinci echipe fiind despărțite acum de numai 4 puncte.

Dream Team, locul 4 la Campionatul Național de anul trecut de la Alba Iulia, și-a revenit repede după eșecul cu ISU Gorj din etapa trecută și nu i-a dat nicio șansă lui Real Târgu Jiu în derby-ul rundei a 14-a. Campioana ultimelor ediții de la Dolce Vita a controlat autoritar jocul, a condus cu 2-0 la pauză și s-a impus foarte clar cu scorul de 7-0.

În urma acestui succes, Dream Team a revenit pe primul loc, la egalitate de puncte cu Minprest Rovinari și un punct avans de Real.

Real Târgu Jiu – Dream Team 0-7
Goluri: – / Ion Cănăvoiu (min. 8, 17 și 40), Radu Dăianu (min. 25), Bogdan Chiriac (min. 31 și 35) și Cristian Barbu (min. 38)
Real: Narcis Dragomir (portar) – Dragoș Fugaru, Ionuț Grindeanu, Daniel Stana, Cristian Negrea, Cristian Priescu, Cătălin Bucă, Cătălin Șelaru, Florin Marica, Liviu Bălăcescu și Sorin Răduțoiu.
Staff: Dragoș Fugaru
Dream: Adrian Preoteasa și Dragoș Milici (portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Radu Dăianu și Bogdan Chiriac.
Staff: Bogdan Chiriac
Arbitri: Daniel Popescu și Alexandru Cilică

Minprest Rovinari este la egalitate de puncte cu Dream Team după ce a remizat cu Marigab Turceni.

Victoriile celor de la Farmacia Victoria și Peppy Dolce Vita transformă lupta la vârf într-una electrizantă! Ambele au acum 25 de puncte, cu 4 mai puține decât ocupantele primelor două locuri, Dream Team și Minprest.

Foarte interesantă este și lupta pentru locul 6, ultimul care duce în Play-off. Marigab Turceni și Primăria Bîlteni au obținut câte un punct în etapa 14, în jocurile cu Minprest, respectiv ISU Gorj. Marigab păstrează un avans de 2 puncte în fața celor de la Bîlteni cu 4 etape înaintea finalului sezonului regular.

Rezultate, Etapa 14, Liga 1 Dolce Vita

Provincialii – Farmacia Victoria 2-9
Marigab Turceni – Minprest Rovinari 3-3
Primăria Rovinari – Peppy Dolce Vita 0-5
Real Târgu Jiu – Dream Team 0-7
ISU Gorj – Primăria Bîlteni 1-1

Comentariile nu sunt permise.