Liga 2: FC Primaria Albeni, parcurs perfect, Lido Team, sigura de locul de play-off


În Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori, FC Primăria Albeni continuă să domine Seria 1, cu 10 victorii din 10 meciuri, în timp ce Lido Team a devenit prima echipă din Seria 2 care e sigură de locul în play-off. Bătălia pentru locul 4 se anunță una foarte interesantă după eșecul celor de la Star Team și victoria echipei Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

FC Primăria Albeni a trecut în derby-ul etapei a zecea de Penitenciarul Târgu Jiu, după ce echipa de pe locul 2 a condus cu 1-0 și 2-1. Albeni a revenit în final și s-a impus cu 3-2. Tot în Seria 1, FC Anna a câștigat duelul pentru play-off cu Succes Team, scor 7-5. Succes își păstrează locul 3, având 16 puncte, FC Anna a ajuns la cota 14 puncte în timp ce Răzvy Team, învingătoare la „masa verde” cu Triton, scor 5-0, are acum 13 puncte.

Lido Team a devenit prima echipă din Seria 2 care și-a asigurat locul de play-off. Echipa lui Adrian Vîlcu a câștigat la limită, scor 2-1, duelul dificil cu Star Team. Lido a condus cu 2-0 iar echipa lui Dumitru Vasilescu nu a mai avut puterea decât să marcheze un singur gol. Un alt duel foarte interesant a fost cel dintre recent-câștigătoarea Cupei Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, IPJ Gorj și IJJ Gorj. IPJ pornea ca favorită dar 2 goluri ale lui Lucian Marina au fost suficiente să asigure victoria celor de la IJJ, scor 2-1. Prin acest succes, IJJ s-a apropiat la 3 puncte de locul 4, ocupat de Star Team, cu 3 etape înaintea finalului sezonului regular.

Rezultate, Etapa 11, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:

Seria 1
Triton – Răzvy Team 0-5
Succes Team – FC Anna 5-7
FC Primăria Albeni – Penitenciarul Târgu Jiu 3-2

Seria 2
IPJ Gorj – IJJ Gorj 1-2
Lido Team – Star Team 2-1
Amânat: ISJ Gorj – FC Exclusive Car Wash

Comentariile nu sunt permise.