Liga 1: Esecuri surpriza pentru Real si Dream Team. 5 echipe, despartite de numai 6 puncte


Week-end-ul minifotbalistic de la Dolce Vita a cuprins și meciuri din Liga 1 și Liga 2. În Liga 1, liderul Real Târgu Jiu și campioana Dream Team au suferit eșecuri neașteptate în duelurile cu Peppy Dolce Vita și ISU Gorj.

Peppy Dolce Vita a condus cu 3-0 în duelul cu Real, liderul a revenit în numai 6 minute din repriza a doua, între minutele 28 și 34, și a egalat la 3. Ultimul cuvânt a aparținut tot celor de la Dolce Vita însă care prin golul lui Dani Bălașa și-au asigurat cele 3 puncte. Dream Team intra favorită în duelul cu ISU Gorj având în vedere diferența de puncte din clasament dintre cele două echipe. ISU a făcut însă un meci mare și a bifat cea de-a doua victorie a sezonului, scor 3-2. Ionuț Bivolariu și Ionuț Gîlcescu au fost determinanți pentru ISU, alături de portarul Dorin Hîrsu.

Minprest Rovinari și Farmacia Victoria au profitat de pasul greșit al celor de la Real și Dream Team. Minprest a trecut fără mari emoții de Provincialii, scor 4-0 și a egalat la puncte liderul Real, 28. Farmacia a revenit de la 0-1 și 1-2 și s-a impus în ultimele 10 minute ale duelului cu Primăria Rovinari, scor final 5-2. Adrian Tănăsoiu a fost arma secretă a celor de la Farmacia, el reușind toate cele 3 goluri de la scorul de 2-2 până la final. Farmacia are acum 22 de puncte în clasament, la fel ca Peppy Dolce Vita, ambele fiind la 6 lungimi de liderul Real și de Minprest.

Rezultate, Etapa 13, Liga 1 Dolce Vita:

Farmacia Victoria – Primăria Rovinari 5-2
Dream Team – ISU Gorj 2-3
Primăria Bîlteni – Marigab Turceni 4-3
Peppy Dolce Vita – Real Târgu Jiu 4-3
Minprest Rovinari – Provincialii 4-0

Comentariile nu sunt permise.