IPJ Gorj a castigat Cupa Firmelor, Institutiilor si Amatorilor!


Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Primăria Motru sunt echipele de minifotbal care s-au impus în cele două competiții tip cupă desfășurate în Complexul Dolce Vita. Ambele au fost premiate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, alături de cei mai buni jucători ai celor două competiții.

Prima dintre cele două finale s-a jucat sâmbătă și a adus față în față două dintre cele mai bune echipe din Liga 2- Campionatul Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor: Inspectoratul de Poliție Județean Gorj și Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Cele două se mai întâlniseră într-o altă finală în Complexul Dolce Vita, la Cupa „13 septembrie”, victoria revenind atunci, la loviturile de la 7 metri, celor de la ISJ Gorj.

Acum, cei de la IPJ Gorj, care i-au învins între timp de două ori în campionat pe ISJ, au preluat inițiativa din start și au deschis scorul în minutul 17 prin Mădălin Zgovancu. 1-0 a fost și scorul pauzei.

A urmat eurogolul lui Nicolae Băloi, execuție cu spatele la poartă după o pasă primită de la propriul portar și lucrurile păreau decise. Profesorii gorjeni au revenit în joc prin execuția lui Mario Găman dar ultimul cuvânt i-a revenit aceluiași Nicolae Băloi care a închis tabela la 3-1 în ultimul minut.

Prin succesul de la Cupa Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj, ediția a patra, echipa IPJ Gorj și-a asigurat dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România în perioada 14-16 iunie la Piatra Neamț.

Inspectoratul de Poliție Gorj – Inspectoratul Școlar Gorj 3-1
Goluri: Mădălin Zgovancu (min. 17) și Nicolae Băloi (min. 32 și 40) / Mario Găman (min. 35)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Emilian Moraru, Mihai Drăghici, Bogdan Segîrceanu, Daniel Doroghițoiu, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Daniel Toropu, Cătălin Șomănescu, Sorin Vîlceanu, Constantin Răuț, Nicolae Băloi și Mădălin Zgovancu.
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Mario Găman, Bogdan Dolcescu, Dragoș Fugaru, Ionuț Adam, Marius Gogelescu, Marian Diaconu, Bogdan Chiriac, Cristian Priescu, Sorin Răduțoiu și Liviu Bălăcescu.
Staff: Valentin Tîlvescu
Arbitri: Daniel Popescu și David Alberti

La festivitatea de premiere, invitatul special a fost prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu.

Festivitatea de Premiere

Locul 1 – IPJ Gorj (Trofeu, Diplomă și Medalii de Aur + 2 bax-uri Ursus și un bax Pepsi)
Locul 2 – ISJ Gorj (Diplomă și Medalii de Argint + 1 bax Ursus și un bax Pepsi)
„Golgheter” – Nicolae Băloi (IPJ Gorj, 11 goluri): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax Ursus și 1 mini-bax Pepsi
„Cel mai bun jucător” – Cristian Priescu (ISJ Gorj): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax Ursus și 1 mini-bax Pepsi
„Cel mai bun portar” – Cosmin Noană (IPJ Gorj): Trofeu Individual, Diplomă + 1 mini-bax Ursus și 1 mini-bax Pepsi

Comentariile nu sunt permise.