Dream Team a castigat din nou Cupa Romaniei Dolce Vita


Dream Team, campioana Gorjului la minifotbal, și-a apărat cu succes un nou trofeu în Complexul Dolce Vita. Cupa României Dolce Vita ajunge iarăși în vitrina celor de la Dream Team, după finala cu Peppy Dolce Vita, scor final 3-2.

Dream Team s-a motivat după ratarea Cupei Porcului în luna decembrie, primul trofeu intern care nu a ajuns în vitrina campioanei în ultimii 3 ani. Atunci, campioana Gorjului a pierdut în semifinale, la penalti-uri cu ISU Gorj, dar la ediția a opta a Cupei României Dolce Vita, nimic nu i-a mai stat în cale.

Echipa care a făcut istorie pentru Gorj în vara anului trecut, prin locul 2 de la Campionatul Regional Sud-Vest și locul 4 de la Campionatul Național, a trecut fără emoții în semifinale de Marigab Turceni. În cealaltă semifinală, jocul și rezultatul au fost pe muchie de cuțit. Peppy Dolce Vita și Primăria Rovinari au remizat, 2-2, iar la loviturile de la 7 metri, cei de la Peppy au avut nervii mai tari și s-au calificat în finală.

Rezultate, Semifinale, Cupa României Dolce Vita:
Dream Team – Marigab Turceni 8-3
Peppy Dolce Vita – Primăria Rovinari 2-2 (5-4) după 7 metri

Finala s-a jucat duminică și a adus față în față două dintre echipele de tradiție ale Gorjului, care au reprezentat județul în ultimii ani la competițiile regionale și naționale.

Dream Team a dominat jocul din primul minut și și-a impus superioritatea pe teren. Două goluri ale golgheterului Cănăvoiu și o reușită a lui Barbu au dus scorul la un just 3-0 la pauză. Campionii au rămas la controlul partidei până în minutul 35, când Dăianu și Iclănzan au fost eliminați la aceeași fază. Cu doi oameni în minus, Dream Team s-a străduit să reziste timp de 5 minute și a reușit. Peppy Dolce Vita marcat numai de 2 ori, prin Țogoi și Dumitru, și partida s-a încheiat cu victoria vicecampionilor regionali sud-vest.

Peppy Dolce Vita – Dream Team 2-3 (pauză: 0-3)
Goluri: Cosmin Țogoi (min. 38) și Claudiu Dumitru (min. 39) / Ion Cănăvoiu (min. 13 și 18) și Cristian Barbu (min. 19)
Dolce: Cristian Vochițu (portar) – Claudiu Dumitru, Adrian Semen, Bălașa Daniel, Gabriel Oiță, Constantin Lupu, Paul Druc, Valentin Ciolacu, Cosmin Țogoi, Daniel Buleac și Ion Berescu.
Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică
Dream: Dragoș Nicolae și Adrian Preoteasa (ambii portari) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ion Al-Ioani, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Mario Găman, Alin Țilivea, Ion Dobîrceanu, Bogdan Chiriac și Iulian Iclănzan.
Staff: Bogdan Chiriac
Arbitri: Alin Trocan și Alexandru Cilică

Pentru Dream Team, acesta este cel de-al nouălea trofeu intern obținut la Dolce Vita în ultimele 3 sezoane, un adevărat record.

Băieții de la Dream Team au cucerit și toate trofeele individuale ale competiției, după cum urmează:

Cel mai bun portar: Dragoș Nicolae – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus
Cel mai bun jucător: Ion Al-Ioani – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus
Golgheter: Ion Cănăvoiu (10 goluri) – Trofeu individual, Diplomă și un pack de 6 beri Ursus
Locul 2: Peppy Dolce Vita – Medalii de argint, Diplomă și un bax de bere Ursus
Locul 1: Dream Team – Cupa României Dolce Vita, Medalii de aur, Diplomă și 2 bax-uri de bere Ursus

Premiile au fost acordate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, prin intermediul președintelui Cosmin Iosu.

Câștigătoarea Cupei României Dolce Vita, faza județeană, și-a asigurat dreptul de a participa la Cupa României, faza națională, competiție ce va fi organizată, cel mai probabil, la Bacău, în perioada 28-30 iunie, de Federația de Minifotbal din România.

Comentariile nu sunt permise.