Primaria Motru a castigat Cupa Porcului a Primariilor din Gorj! Finala electrizanta cu Telesti!


Cupa Porcului rezervată Primăriilor din Gorj a avut parte de o finală de infarct. Cu 3 minute înainte de final, Motru conducea cu scorul de 6-2 pe Telești dar campioana din 2017 a avut o revenire de senzație și a egalat la ultima fază a meciului! La loviturile de departajare s-a impus însă echipa din Motru, echipă aflată la cea de-a doua finală câștigată în Complexul Dolce Vita după finala Cupa Primăriilor din Gorj din septembrie, victoria fiind obținută atunci tot contra celor din Telești.

Primăria Telești – Primăria Motru 6-6 (7-8) după loviturile de la 7 metri
Goluri: Camilian Floroiu (min. 15 și 39) și Horia Șitoianu (min. 19, 37, 38 și 40) / Ionuț Gruia (min. 5 și 22), Cătălin Dudău (min. 14 și 20), Gheorghe Tudoran (min. 25) și Sebastian Cojocaru (min. 35)
Telești: Jean Marin și Bogdan Șomonescu (ambii portari) – Petre Manea, Robert Manea, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu, Alin Cornescu, Irinel Covrig, Răzvan Rusu și Camilian Floroiu
Staff: Camilian Floroiu
Motru: Cătălin Napu și Cristian Stanca (ambii portari) – Cătălin Dudău, Cosmin Pleșu, Ionuț Gruia, Sebastian Cojocaru, Gheorghe Tudoran, Adrian Făget, Dan Manea, Florin Pampu, Sorin Resmeriță, Crinel Vasiluță, Gheorghe Stoenac, Remus Trică și Sebastian Iacob
Staff: Dănuț Stoenac și Iulian Dorot
Arbitri: Alin Trocan și Cristian Cioancaș

Festivitatea de Premiere

Locul 1 – Primăria Motru (Cupa Porcului Primării, Diplomă, Medalii de aur și un bax de bere Ursus)
Locul 2 – Primăria Telești (Diplomă și Medalii de argint)
Golgheter – Ionuț Gruia (Motru): 8 goluri
Cel mai bun jucător – Horia Șitoianu (Telești)
Cel mai bun portar – Cătălin Napu (Motru)

Invitat special la festivitatea de premiere a fost inspectorul general școlar, Ion Ișfan. Alături de acesta, a acordat premii și președintele Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu. Tot turneul a fost organizat în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, acolo unde cele 6 finaliste au rămas la petrecerea de final de an după festivitatea de premiere.

Comentariile nu sunt permise.