Liga 2: 9 victorii din 9 pentru FC Primaria Albeni! Lido Team isi consolideaza locul de lider


În Liga 2 au avut loc de asemenea jocurile din etapa a zecea. În Seria 2, Lido Team, liderul la zi, a trecut fără emoții de echipa Inspectoratului de Jandarmi Gorj, scor 9-3. La diferență mare s-a încheiat și jocul dintre Inspectoratul Școlar Gorj și Carrefour Târgu Jiu, profesorii gorjeni reușind să se impună cu scorul de 13-7.

Meciul dintre Inspectoratul de Poliție Gorj și FC Exclusive Car Wash a fost amânat.

În Seria 1, liderul FC Primăria Albeni își continuă marșul triumfal. Vineri a învins Răzvy Team într-un meci din etapa 9 iar duminică a trecut la pas de FC Anna în derby-ul rundei. Băieții de la Albeni au acum 27 de puncte din tot atâtea posibile și vor porni, cel mai probabil, de pe primul loc în faza de Play-off.

Răzvy Team, cu un lot mult îmbunătățit față de turul sezonului regular, a trecut duminică de Succes Team și s-a apropiat la un singur punct de locul 4, ultimul care asigură calificarea în Play-off, ocupat momentan de FC Anna.

Grosbi Ursus a bifat prima victorie a sezonului în duelul cu Triton, scor final 7-2.

Rezultate, Etapa 10, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:

Seria 1
FC Anna – FC Primăria Albeni 2-7
Răzvy Team – Succes Team 5-2
Grosbi Ursus – Triton 7-2

Seria 2
IJJ Gorj – Lido Team 3-9
Carrefour – ISJ Gorj 7-13
Exclusive – IPJ Gorj (Amânat)

Echipele din Liga 1 Dolce Vita, Liga 2, precum și cele din Campionatul Primăriilor se pregătesc acum de jocurile din tradiționala competiție de iarnă, Cupa „Porcului”. Competiția, împărțită pe 3 paliere în acest an, va demara sâmbătă și se va încheia pe 23 decembrie.

Campionatele regulare de la Dolce Vita se vor relua la finele lunii ianuarie, în prima parte a lunii urmând să aibă loc jocuri de tip cupă.

Comentariile nu sunt permise.