Liga 1: Dream Team si Peppy Dolce Vita, remiza in etapa 10


Dream Team și Peppy Dolce Vita au remizat în ultimul derby al anului din Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. Până la Crăciun vor avea loc jocurile Cupei „Porcului”, ediția a noua.

De Ziua Națională a României, Dream Team, campioana în exercițiu și Peppy Dolce Vita, vicecampioana din 2016 și 2017, s-au întâlnit în cel mai interesant joc al primei etape a returului sezonului regular. Meciul a fost unul tacticizat, ambele echipe fiind preocupate în primul rând să nu primească gol. Dream Team a dat lovitura în minutul 27 prin Alexandru Ștefan, după o fază fixă, însă bucuria campionilor a fost curmată la chiar ultima fază a jocului de reușita lui Claudiu Dumitru.

Remiza îi ajută pe cei de la Dream Team să încheie anul calendaristic pe primul loc, cu 20 de puncte din 10 meciuri, profitând și de faptul că Real Târgu Jiu și Minprest Rovinari, ambele cu 19 puncte, au avut jocurile amânate.

Dream Team – Peppy Dolce Vita 1-1 (pauză: 0-0)
Goluri: Alexandru Ștefan (min. 28) / Claudiu Dumitru (min. 40)
Dream: Dragoș Milici (portar) – Ion Al-Ioani, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Radu Dăianu, Mario Găman, Mihai Șchiopu, Alin Țilivea și Ion Cănăvoiu.
Delegat: Bogdan Chiriac
Dolce Vita: Cristian Vochițu (portar) – Daniel Bălașa, Claudiu Dumitru, Alexandru Avrămescu, Cosmin Gheorghiță, Aurel Amzucu, Constantin Lupu, Adrian Semen, Andrei Meliță, Gabriel Oiță și Andrei Mihăilescu.
Delegat: Daniel Buleac
Arbitri: Narcis Banciulea și David Alberti

Tot sâmbătă, în etapa 10, Marigab Turceni a învins clar Primăria Rovinari cu 5-2 și a egalat la puncte Peppy Dolce Vita în clasament.

Farmacia Victoria și Primăria Bîlteni au produs cel mai spectaculos meci al rundei. Farmacia a condus în permanență, 2-0, 3-1, 4-2 sau 5-3, dar cei de la Bîlteni au luptat și au reușit să obțină un punct, scor final 5-5.

Comentariile nu sunt permise.