Final de tur in Campionatul Primariilor, Telesti lider, Motru locul 2, Ticleni pe 3


S-a încheiat turul sezonului regular în Campionatul Primăriilor din Gorj la minifotbal. Primăria Telești, campioana ediției inaugurale, este lider la final de tur, urmată de Primăria Motru și Primăria Țicleni. Echipele din Campionatul Primăriilor se pregătesc acum de meciurile din Cupa „Porcului”.

În runda cu numărul 7, desfășurată în week-end, liderul Primăria Telești a bifat o nouă victorie, după un meci foarte disputat, cu Primăria Roșia de Amaradia. Telești, campioana ediției inaugurale din 2017, a condus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Camilian Floroiu și Robert Manea, dar Roșia a revenit grație reușitelor lui Daniel Sorea și Antonio Cotojman. Cu 2 minute înainte de final, tânărul jucător al celor de la Telești, Irinel Covrig, a marcat golul victoriei.

Cele 3 puncte acumulate le-au permis celor de la Telești să încheie turul de sezon regular în fața celor de la Primăria Motru. Aceasta din urmă a câștigat duelul cu Primăria Negomir, un duel mult mai echilibrat decât ar lăsa să se înțeleagă scorul de 8-3. Motru este vicecampioana ediției inaugurale și câștigătoarea Cupei Primăriilor din acest an.

Ultima treaptă a podiumului la final de tur este ocupată de Primăria Țicleni. Aceasta echipă este pe val și a bifat o nouă victorie în meciul cu Primăria Stănești din etapa 7, scor 3-1. Același scor s-a înregistrat și în duelul dintre Primăria Turburea și Primăria Bălești. Turburea încheie turul pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în faza de Play-off.

Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Telești 2-3 (pauză: 0-2)
Goluri: Sorea Daniel (min. 23) și Cotojman Antonio (30’) / Floroiu Camilian (min. 8), Manea Robert (9’) și Dumitru Irinel (39’)
Roșia: Cristian Goșa (portar) – Antonio Cotojman, Daniel Sorea, Iulian Niță, Albert Mocioi, Lucian Marina și Bogdan Arghire. Delegat: Antonio Cotojman
Telești: Cătălin Șomănescu (portar) – Robert Manea, Adrian Vozaru, Răzvan Rusu, Camilian Floroiu, Irinel Covrig, Alin Cornescu și Claudiu Rovența. Delegat: Camilian Floroiu
Arbitri: Daniel Blîndu și David Alberti

Rezultate, Etapa 7:

Primăria Stănești – Primăria Țicleni 1-3
Primăria Bălești – Primăria Turburea 1-3
Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Telești 2-3
Primăria Negomir – Primăria Motru 3-8

Comentariile nu sunt permise.