Start la inscrieri in Cupa „Porcului”, editia a noua!


Cupa „Porcului”, tradiționala competiție de iarnă la minifotbal în Complexul Dolce Vita, se pregătește de start. Înscrierile au demarat deja și se vor încheia pe 3 decembrie. Cupa „Porcului”, împărțită în acest an pe 3 secțiuni, va debuta pe 8 decembrie și se va încheia chiar înaintea Crăciunului.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, organizatoarea competițiilor de minifotbal din Complexul Dolce Vita, a demarat înscrierile la ediția a noua a Cupei „Porcului”. Competiția a devenit una de tradiție și adună la start cei mai buni jucători de la noi din județ, o parte dintre ei sosiți acasă pentru sărbătorile de iarnă.

Competiția va fi împărțită în acest an pe 3 secțiuni:

1. Cupa „Porcului” – ediția cu numărul 9, competiție rezervată echipelor din Liga 1 de minifotbal, Dolce Vita, precum și celor puternice, provenite din exterior.
Sistem de desfășurare: Grupe și faze eliminatorii (minim 3 jocuri garantate).

2. Cupa „Porcului” a Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor – ediția cu numărul 3, competiție rezervată echipelor înscrise în Liga 2 la Dolce Vita, precum și echipelor formate din amatori, provenite din exterior.
Sistem de desfășurare: Grupe și faze eliminatorii (minim 3 jocuri garantate).

3. Cupa „Porcului” a Primăriilor din Gorj – ediția cu numărul 3, competiție rezervată echipelor participante în Campionatul Primăriilor din Gorj precum și celor invitate din exterior, care respectă regulile impuse în campionat.
Sistem de desfășurare: Eliminatoriu.

Competiția se va desfășura timp de 3 week-end-uri în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu: 8-9, 15-16 și 22-23 Decembrie.

Taxa de participare este aceeași ca și anul trecut: 100 lei / meci / echipă.

Data limită de înscriere este luni, 03.12.2018, urmând ca marți, 04.12.2018 să aibă loc ședința tehnică și tragerea la sorți a jocurilor competiției.

Echipele participante la competiție vor beneficia de: teren sintetic de calitate, balon presostatic încălzit pentru sezonul rece, vestiare cu dușuri și acces gratuit la saună, restaurant cu terasă, posibilitatea disputării de meciuri în nocturnă, arbitraj profesionist și asistență medicală.

Finalistele celor 3 competiții vor participa Duminică, 23 Decembrie, începând cu ora 15:00, la pomana porcului și petrecerea de final de an.

Toate partidele vor fi transmise ÎN DIRECT pe canalul de Youtube al Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj iar o parte dintre ele vor fi LIVE și pe pagina de Facebook a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita.

Competiția Cupa „Porcului” reprezintă, probabil, cea mai puternică întrecere de minifotbal de la noi din județ. În anii trecuți, această competiție a fost câștigată de echipe precum Dream Team Târgu Jiu, Știința Celei, Internațional Bălești sau Califarm-Jibofarm.

Deținătoarea trofeului este Dream Team, care a învins-o anul trecut în finală pe Știința Celei. La Primării, câștigătoare în 2017 a fost Primăria Târgu Cărbunești, după o finală cu Primăria Turburea.

Informații suplimentare și înscrieri la ediția din acest an, la numerele de telefon:
0753.055.505 (Cosmin Iosu)
0762.313.287 (David Constantinescu)
E-mail: acsminifotbalgorj@gmail.com

Comentariile nu sunt permise.