Liga 2: Victorie pentru IPJ Gorj in meciul cu ISJ Gorj. Lido Team revine pe primul loc


În Liga 2, competiție rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, a avut loc prima etapă a returului sezonului regular. În Seria 1, FC Primăria Albeni continuă să aibă procentaj de 100% în dreptul victoriilor. Băieții lui Cătălin Birău au trecut și de Grosbi Ursus, cu scorul de 7-4 și au 21 de puncte din tot atâtea posibile.

Răzvy Team și Penitenciarul Târgu Jiu au remizat după un meci spectaculos, scor 3-3, în timp ce Succes Team a bifat prima victorie după două eșecuri consecutive, 4-3 cu Triton. Lupta rămâne deschisă pentru locul 4, ultimul care asigură calificarea în faza de play-off.
În Seria 2, derby-ul etapei a adus față în față echipele Inspectoratului Școlar Județean Gorj și Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. În partida tur, profesorii gorjeni au deschis scorul cu 2 minute înainte de final, dar s-au văzut învinși în cele din urmă. Reprezentanții legii au început excelent de această dată jocul și în minutele 7 și 8 au înscris de două ori, prin Nicolae Băloi și Mădălin Zgovancu. Profesorii s-au zbătut să revină în meci, dar nu au putut puncta decât o singură dată, prin Bogdan Chiriac în minutul 24.

Inspectoratul Școlar Gorj – Inspectoratul de Poliție Gorj 1-2 (pauză: 0-2)
Goluri: Bogdan Chiriac (min. 24) / Nicolae Băloi (min. 7) și Mădălin Zgovancu (min. 8)
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Mario Găman, Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Bogdan Chiriac, Sorin Răduțoiu, Sorin Adam, Marian Diaconu, Liviu Bălăcescu, Marius Gogelescu și Dragoș Fugaru.
Delegat: Valentin Tîlvescu
IPJ: Marius Dobre și Cosmin Noană (portari) – Narcis Cocheci, Daniel Doroghițoiu, Sorin Vîlceanu, Răzvan Becheru, Nicolae Băloi, Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu și Mădălin Zgovancu.
Arbitri: Cosmin Cuțitoiu și Cristian Cioancaș

Victoria de duminică îi ajută pe cei de la IPJ să urce în fața rivalilor de la ISJ în clasament. Pe primul loc revine însă, cu ajutorul golaverajului, Lido Team, care s-a impus în fața celor de la Carrefour.

Într-un alt meci foarte interesant al rundei a opta, Star Team s-a impus pentru a doua oară în acest sezon în fața celor de la FC Exclusive Car Wash. Omul meciului a fost stranierul celor de la Star, Ștefan Doldur, autor al unui „hat-trick”. Pentru echipa lui Dumitru Vasilescu, au mai înscris Ion Golea și Andrei Oproiu, în timp ce Exclusive a replicat prin golurile lui Dragoș Găvan, Alex Mainerici și Gabriel Teleman.

Rezultate, Etapa 8, Liga 2 – Firme, Instituții și Amatori:

Seria 1
Grosbi Ursus – FC Primăria Albeni 4-7
Răzvy Team – Penitenciarul Târgu Jiu 3-3
Triton – Succes Team 3-4

Seria 2
Carrefour Târgu Jiu – Lido Team 0-15
ISJ Gorj – IPJ Gorj 1-2
FC Exclusive Car Wash – Star Team 3-5

Comentariile nu sunt permise.