Liga 1: Minprest Rovinari si Dream Team au remizat in derby-ul etapei a opta


Minprest Rovinari și Dream Team au remizat în cel mai interesant meci al etapei a opta din Campionatul de Minifotbal Dolce Vita. A fost un meci spectaculos, cu 8 goluri marcate, iar remiza le ajută pe urmăritoarele celor două. Primele 4 clasate sunt despărțite acum de numai 4 puncte în clasament.

Minprest Rovinari, liderul la zi al Ligii 1 la minifotbal, a întâlnit sâmbătă echipa campioană a ultimelor sezoane la Dolce Vita, Dream Team. Minprest a început mai bine jocul și la pauză conducea cu scorul de 3-1. Dream Team nu a cedat însă lupta și a întors scorul spre final, scor 3-4! Ultimul cuvânt le-a aparținut însă tot celor de la Minprest care au marcat golul egalizator la ultima fază a meciului.

Minprest Rovinari – Dream Team 4-4 (pauză: 3-1)
Goluri: Romeo Rădoi (min. 8 și 40), autogol (min. 19) și Adrian Popescu (min. 20) / Ștefan Doldur (min. 15), Ion Al-Ioani (min. 29 și 40) și Mario Găman (min. 38)
Minprest: Valentin Crețan (portar) – Florin Popete, Adrian Popescu, Cristian Popescu, Alin Rotaru, Cătălin Răducan, Cristian Nicolăescu, Romeo Rădoi și Gabriel Bardan.
Antrenor: Adrian Popescu Delegat: Cristian Nicolăescu
Dream Team: Adrian Preoteasa (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Bogdan Chiriac, Ionuț Tătaru, Mario Găman, Ion Al-Ioani și Radu Dăianu.
Antrenor: Ion Cănăvoiu Delegat: Bogdan Chiriac
Arbitri: David Alberti și Narcis Banciulea

Minprest se menține pe primul loc cu ajutorul acestui egal, în timp ce Dream Team urcă pe locul 2, la egalitate de puncte cu Real Târgu Jiu. Aceasta din urmă nu a reușit să profite de remiza dintre cele două echipe, pierzând duelul cu Marigab Turceni.

Băieții de la Marigab au dominat jocul, conducând chiar cu 5-1 la pauză. Real a mai revenit în repriza a doua dar nu a reușit decât să reducă din proporțiile scorului, meciul fiind câștigat de Marigab cu 6-4. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionuț Butoi și Constantin Roncea, ambii autori ai unei „doppietta”, Cornel Sanda și Giani Stoichițoiu, în timp ce Real a contat prin „hat-trickul” marcat de Daniel Sanda și golul lui Cristian Negrea.

De aceste două rezultate de mai sus, a profitat Farmacia Victoria. Băieții lui Claudiu Jianu au câștigat la limită meciul foarte interesant cu Peppy Dolce Vita și s-au apropiat la 4 puncte de primul loc. „Farmaciștii” au condus cu 1-0 și 2-1 și s-au impus în final cu 3-2, toate golurile învingătorilor fiind marcate de Marian Jianu. Peppy Dolce Vita a replicat prin reușitele lui Alexandru Avrămescu și Claudiu Dumitru.

Rezultate, Etapa 8, Liga 1 Dolce Vita:

Marigab Turceni – Real Tg-Jiu 6-4
Primăria Rovinari – ISU Gorj 4-4
Provincialii – Primăria Bîlteni 0-5
Minprest Rovinari – Dream Team 4-4
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita 3-2

Comentariile nu sunt permise.