Liga 2: FC Primaria Albeni se impune cu Succes Team. Lido Team si IPJ Gorj remizeaza


În Liga 2, au fost derby-uri în ambele serii, dueluri directe între primele două clasate. În seria 1, FC Primăria Albeni s-a impus în duelul cu Succes Team. Albeni a deschis scorul prin Alex Bocșeru, Succes a egalat cu 3 minute înainte de final prin Bogdan Băltărețu, dar ultimul cuvânt i-a aparținut golgheterului Alin Ancuța, care a marcat din lovitură de la 9 metri la ultima fază a jocului.

FC Primăria Albeni are 5 victorii din tot atâtea meciuri și are acum 5 puncte avans de Succes. Runda a șasea a adus victorii și pentru capii de serie FC Anna și Penitenciarul Tg-Jiu, ambele revenind pe loc de play-off.

În Seria 2, Inspectoratul de Poliție Gorj a condus cu 2-0 în duelul cu Lido Team, dar cea din urmă a revenit și a reușit să obțină un punct. Golurile celor de la IPJ au fost marcate de Nicolae Băloi și Cătălin Șomănescu, în timp ce reușitele lui Lido Team au purtat semnătura lui Alin Zăvoi și Robert Sakizlian.

IPJ Gorj a pierdut restanța de vineri cu Star Team, scor 1-3, dar se menține pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Lido Team.

În celălalt meci disputat, Inspectoratul de Jandarmi Gorj a reușit prima victorie a sezonului în duelul cu Carrefour Tg-Jiu și s-a apropiat de locurile de play-off.

Rezultate, Liga 2, Seria 1 și 2, Etapa 6 – Firme, Instituții și Amatori Gorj

Seria 1
FC Anna – Grosbi Ursus 5-2
Penitenciarul Tg-Jiu – Triton 5-0
FC Primăria Albeni – Succes Team 2-1

Seria 2
Inspectoratul de Jandarmi Gorj – Carrefour Tg-Jiu 9-5
Lido Team – Inspectoratul de Poliție Gorj 2-2
Star Team – Inspectoratul Școlar Gorj (Marți, ora 22:00)
Inspectoratul de Poliție Gorj – Star Team 1-3 (Restanță, Etapa 5)

Comentariile nu sunt permise.